Prinsen idag!


Fett söta!

Tjaba tjo tjena. Idag har jag lett ungar på barnridnig, städat en lägenhet + käkat pizza med syskonen och ena syrrans barn. Mys , nu bor jag hemma hos min syster! Sooft mannen. Är jätte trött. Red prinsen idag och det gick väl sådär. Alla barn typ lekte osv så han var rädd för dom. Det var ju typiskt.. eller något.. Aja bjuder på en bild på mig och min syrras barn!


Anons på mig själv. eller?

Tja bloggen. Hemma på en lördag = standard, eller? Asså fick reda i sista minuten typ att dom jag skulle träffa inte kunde man ba : ja men kul att jag sitter här fixad. Men det är nice jag gillar och sitta snygg som en prinsessa i mitt rum helt ensam (leker fett sexig) Nej men på riktigt, i ett sånt här läge ska man ha en pojkvän. Lixom om man inte pallar göra något på helgen, och alla ba : jävla nolifer. DÅ kan det vara jävligt skönt att ba : Ehm asså nu äre såhär att jag ska vara med min pojkvän! Menmen, jag har ingen pojkvän så det sög ju. Kan ju göra en anons på min själv

Hej jag heter daniella blomstrand, jag gillar heztar och cuta knobbiga pånizar. lever centralt i huddinge. Hatar julskylningar. Jag vill ha en lång jävla pojkvän med brunt hår, ögonfärgen skiter jag i men jag vill inte ha en blond jävel. Jag är forever alone, eller har vart det i snart 17 år. Och det suger ju lite. Så om ni är intresserade kommentera detta inlägg. ELLER INTE. göre fan inte och jag är inte seriös med det här inlägget för jag har faktiskt en pojkvän. Kan visa bild på han oxå om ni vill! Jag älskar dig Andre!


just a dream

Godmorgon! Nu blir det stallet sen antagligen luncha med Malin på donken haha! Kanske städa en lägenhet om jag hinner annars gör jag det i morgon. Ikväl ska jag antagligen träffa några. Aja ska börja typ klä på mig ytterkläderna nu. Puss


Du och jag under täcket baby?

Chacha. Sitter här med emma. Vi har softat hela kvällen. Mys eller något, nejmen vi kolla skräckfilm och jag skrek ? O_o Aja liiika bra. Ville bara att ni skulle veta att jag levde eller något. AJA MEN JAG VET ATT NI ÄLSKAR MIG EFTERSOM ATT NI SITTER OCH LÄSER MIN BLOGG 24/7. Skaffa er ett liv. Eller en dildo peace out.


Kaninsaker blev väl dagens köp!

Till min kanin Peak! hihi han har blivit pappa nu, två kaninungar har kommit. En ska bli min, om det blir en tjej ska den hela puma, om det blir en kille ska den heta nike!



hans ungar ena unge!


PussOchKramSkummBanan

Godmorgon bloggen. Hemma juuue. vet inte vad dom händer, om jag ska till stallet eller inte? Vill u bli frisk osvosv. Men ska i vilket fall som helst träffa emma tonight! Funtar på att köpa en hårfärg eftersom att min utväxt inte är den sexigaste. Aja ni vet att jag lever iallafall. KYSS


Är fett deppmode

Asså pallar inte. Jag typ mår dåligt när det blir kallt. Typ ont i huvdet osvosv. Sen när jag sätter på extraelement känner jag mig inte sjuk men då blir det fett varmt så jag stänger av det. Så går det runt hela tiden lixom? Vafan? Sen pallar inte vara sjuk, vill till stallet och rida min hezt. Inte så jävla smart att han ska vila. Men aja har jag något val lixom? Sen imorgon jag lär ju inte dra till praktiken eftersom att jag är sjuk. Och då missar jag det men jag måste ända till stallet så aaaaa. SÅ ser mitt liv ut just nu. fett ovärt men jag är fan frisk till helgen iallafall i guess det är inte precis såhär att jag ligger och skakar. Jag kan lixom gå runt osvosv. MEN det är inte så jävla inteligent att dra till praktiken och hålla på med kundernas hår och smitta dom? Asså ellehur? Men ajaaaaa nu ska jag typ skära mig för jag inte kan åka till stallet och efterdet ska jag sätta på elementet för nu kom cansern tillbaka. PUSS


Ibland är jag söt

Godmorgon bloggen. Är hemma idag, kunde inte somna igår hade madafuck ont i magen man ba : Ursäkta men jag hade ont i halsen och huvudet och sen lägger sig magen i? O_o Fett efterbliven jag lovar! Nu lyssnar jag på den här låten. Ska snart kolla på någon film och leka att jag tycker det är roligt.. Men uppdaterar en annan tid puss! Asså ahhahaha ser ut som en Kines? Det gäller att bjuda på sig själv! Och sen frukosten, iprem och vatten! 



?

 jag ber om hjälp men ingen lyssnar?


lite små sjuk sådära

Tjena hoppasan hej! Skolan idag sög. På riktigt, mådde typ dåligt och sen är matte läraren fett jobbig? Sa till han iallafall för att han är onormal och efterbliven. Okej nej driver men han är fett jobbig, och våran tjej matte lärare snackar med oss som om vi skulle gå i 3an man ba snälla?. Aja mådde som sagt dåligt så drog hem efter skolan. Mår lite bättre nu. Drar till skolan imorgon endast för färga håret. Om jag fortfarande mår dåligt då blir det hemma på fredag ifrån praktiken. Tänker fan inte vara sjuk över helgen, asså never bror. Aja awesome bilder ifrån idag!


Tjenare mannen

Vaknade för 19 min sen och är TYP klar nu. Asså det är ju helt ok? Men aja ska kolla sl nu.. Och sen typ borsta gaddarna sen klä på mig strumpur sen vet jag inte vad. Känner mig sjuk, galet förkyld med andra ord. Men måste till skolan asså! Skärpning, eller något? Aja en bild ifrån nu. Ni får iallafall se vad jag har för kläder haha?
Juste jag ser förjävlig ut i ansiktet idag untzuntz!


Sånt som händer när man är kort..


Kort skoldag!

Tja bloggen, idag på frisör gjorde robin en botten färg på mig med inpackning? Aja det var den ända lektionen vi hade. Så det var soft, åkte till Globen med Malin, Robin och Tilda! Åt donken sen åkte jag till stallet. Fixade hos kaninerna och red med Lollo på volten! Fick sjuss av lollos mamma hem! Hemma nu har just käkat och sitter och snackar med lite människor på fb. Ska snart ta av sminket. Fick pressent at Pernilla för att jag tar han om hennes kaniner! Så himla gulligt! :) Och ludd av mamma till hans krubbbitarräm!


Life is like this

Godmorgon bloggelito. Somnade sent igår = Vakna sent idag. Gick upp kvart i sju och jag vart klar på en halvtimme? Imbasnabb eller vadå? Okej nej kanske inte eftersom att jag ser ut som fan idag. But i dont care för jag har inte en jävel att vara snygg för idag. Idag är det skola, sen stallet. Standard, Ska köra på lite omväxling och använda min fjällräven idag.. Bara för att duvet. Men så här ser väl jag ut idag då. Ser något otroligt jävla död ut!




Tack syrran för en otroligt porrig födelsedagspressent!


HEHE

Hejsan bloggen. Kom hem ifrån skolan för några timmar sen. Sitter bara och softar osv.. Är hungrig men pallar inte äta. Eller aa orkar inte gå till köket. Sånt är livet. Imorgon är det idrott och vi ska åka skridskor, man ba va? Kommer bryta varenda ben som går att bryta.. Menmen.. Nu ska jag typ aa ta av sminket osv. Men bloggar imorgon eller senare . Possi

Random bild ifrån NU!


Drar nu

Mot bussen! Puss


God morgon

Asså haha städade mitt rum igår. helt galet stökigt det var. Vart klar ganska sent. Menmen thats life. Vaknade innan klockan ringde = standard - eller? Har duschat osv, sminkat mig, haft ansiksmask, klippt naglarna, smörjt in mig i bodylotion. Så jag kanske kan lukta lite gott :) Skola idag ju, efter det blir det inte stallet eftersom att han ska vilda idag. Så ska antagligen träffa Matte :) Men aja såhär ser jag ut idag, fyfan vad gay.


Godkväll bloggen!

Hejsan. Bussen gick inte imorse så var nära på att hoppa framför tåget. Nej men driveeeer! Barnridningen var seeg. Joggade prinsen litegrann sådär bara så han fick sträcka lite på musklerna.. Och imorgon är det vilodag för hans del! ;) Åkte hem. Vart hemma i några timmar. Ska städa mitt rum men jag pallar inte. Jag är allmänt jävla glad om ni undrar. Älskar mitt liv! ♥ Ehm aa här lite bilder på min fina ponihezt


Bio igår ♥

Godmorgon bloggen! Igår var det bli med Matte, Matte, My och Lillis. Kommer fan inte ihåg vad bion hette menmen, ni får leva med det! Men det var myysigt! :) Efter hade vi typ sköbollskrig och aa jag frös men ajaaaa :) Var tvungen att typ åka hem nääästa ensam. Eller iallafall ett tag så jag var rädd :( Stackars mig, men pappa hämtade mig i huddinge så det är luuungt! Sen när jag kom hem kunde jag inte somna, så aa jag sov typ en timme inatt.. Hatar att tänka , önskar fan att jag var hjärndöd eller något, eller aa det verkar redan som att jag är det. Hata mig själv, eller något.. Aja ni vet barnridning på Söndagar? FML. Men man mååste ju.. Idag mår jag bra men ändå dåligt, ändast för att jag inte vet hur jag borde må men det är ju normalt. Puss på er

Kan lägga ut en bild som lillis la ut igår på fb. Polisen var där endast för att jag är så jävla kriminell.


Jag sa jag är här det ba ta mig baby.

Asså jag suger verkligen. Men tja iallafall vet att ni saknat mig, nutteråå. Nej men mys hos syrran igår, Verkligen woopwoop godis kips och god mat. Till en lagom bra film sisådär. Menmen. Åkte med henne till stallet imorse. Jag red lektion och det gick väl fyffsat bra :) Nu är jag hemma. Ska smsa någon om någon lixom vill träffas? Umgås? Vettefan. Men här är iallafall två bilder ifrån igår när jag skulle till syrran!


Drar nu

Puss och kram skumm banan


Köpte en ny bok idag!


Drog tidigare trotts allt!

Drog tidigare trotts allt. Men ska jobba igen det, tro mig. Men snart ska väl min syster hämta mig här, sen blir det hem till henne och umgås med henne! Imorgon ska jag rida lektion kl 12:00 Så blir väl upp med tuppen antar jag eftersom att jag måste åka ifrån trångsund + Jag vill bli klar med allt i stallet innan jag rider så det bara är att dra innan! Men aja nu ska jag plocka i rummet så jag kan komma in i det imorgon när jag kommer hem..!

Bjuder på en fin bild på mitt hjärta! ♥


Rätt så sant..


Blir praktik nu

Nu ska jag till praktiken iallafall. Asså aa får dra hem om jag fortsätter känna mig dålig. Men jag hatar att säga ba : Jag mår dåligt, måste gå hem. Så tror jag kör på den där "jag har tandläkartid kl halv 3" Eller något.. Men aja bröder och systrar this is how i look today.


Känner mig dålig..

godmorgon. Tror jag blir hemma idag för jag känner mig, konstig. Nej men ögonen lixom känns som jag har påsar i hela dom och jag vaknade kl 5 och kallsvettades, och det var varmt i mitt rum? Asså fattar inte. Mår inte lika dåligt nu, bara ont i huvudet och förkyld. Men jag tror inte det är så jätte inteligent att dra på praktik där man håller på men flera människor och typ smittar dom? Ellehur? Bra rykte salongen skulle få. Aja ska ringa min mamma iallafall och se vad hon tycker.. Tror inte jag kommer orka med en 8 timmars praktikdag om jag mår såhär..


Läste lite

Nu är jag jätte trött. Köttar på att sova nu. Kyssilulli

Innan jag dör..


Känner mig duktig!

Det var galet jobbigt att gå ut säger jag bara, var ute i ca 40-50 min. Och aa det var verkligen tempo, sjukt asså. Haha sen tränade jag hemma, gjorde lite extra bara för att känna att det brände! Tro mig det gjorde det! Jag tog iallafall en ångade dusch efter det och nu ligger jag här @ min säng och känner mig fräch! Btw. Känner mig duktig med det jag ätit oxå.

Frukost- Två mackor
Lunch- två talrikar med mat (Vadå jag är hungrig låt mig jag är cool okej?)
Snacks- 5 dumle choklad på stallet, lillis får helt enkelt sluta ta med sig godis!
Middag- En normal potion.

Asså aa det är bra enligt mig. Ingen läsk, eller jo ett litet jävla glas. Om det skulle vara en månad sen skulle jag druckigt seriöst nu 3 energidrickor. haha asså jag är så speciell!

annars då? Jo livet rullar väl på. Medans jag skriver ett inlägg som kommer bli en bibel så kan jag likagärna säga vad jag ska göra nu, läsa bloggar. Då kan jag likaväl passapå att länka alla bloggar jag läser hehe!

MÅSTE BLOGGAR! Såna bloggar jag måste läsa varesig jag måste läsa dom på mobilen för att datan är trasig haha!

www.hugorosas.se !
www.paow.se !
www.thisone.blogg.se !
www.royaldiamant.blogg.se !

fett död jag ser ut!


Godkväll bloggen!

Kom just hem ifrån stallet. Åker till min syster imorgon istället direkt efter praktiken! Så det blir mys. Var ju skola idag, frisör. Vi klippte det var ju sisådär.. Men det funkar. Åkte till stallet efter, fixade allt, mata kaniner och aa allt helt enkelt! Sen red jag, det gick faktiskt bra! Nu är jag hemma och ska snart ut på en PW med min syster haha gay? Kanske, men det behövs.

Haha klippte mig :(


Är så söt idag

Godmorgon! är klar nu hehe, ;) Efter skolan blir det hem till min syster. Får se om jag kommer hem eller sover där. Det märker ni, dvs om jag inte bloggar :) Men aja puss på er.


Ska sova nu

Pussipusspuss


NU blir det duschen!

hehe glömde att jag skulle duscha! Sen efter blir det läsa ett par sidor i boken. Kanske om jag har lust läsa ut den,och dricka te! Tror jag kör på det, vill ju trotts allt veta hur den slutar...

Ska köra på lite hårpackning osv!



Så otroligt söt

Emma kom jag på att hon var på ridning så det sög ju lite. Pallade inte gå ut själv så jag gjorde helt enkelt inte det! Tränade lite hemma osv. Funderar på att duscha nu så jag slipper göra det imorgon bitti så jag kan sova längre! Fett nice visst ? SÅ aa nästa duschen!

Ibland frågar jag mig själv varför jag inte har en pojkvän...


Spådd osv..

Tjenare männen. Idag har dagen vart lite fram och tillbaka! Asså hade lust att slakta min mattelärare. BläBlä. Men vi gjorde lektionen rolig igenom att spå mig. Jag kommer ha en förhållande med Hugo rosas i 3 månader, sen kommer jag bli en rik burksamlare, och kommer dö när jag är 90 år av att Robin mördar mig. Juste jag kommer spela fotboll oxå så det är ganska tufft. + att det skulle bli köttsoppa idag i skolan, men det vart det inte, så tror fan inte spådomarna funkar. DET VAR JU SYND! Nej men annars då? Var i stallet efter skolan. Det gick bra, min hezt vart tired. Kom just hem, en i stallet körde hem mig, det var snelt. Nu ska jag typ.. aa venne vad städa lite i rummet och efter det typ bara exsistera. Nej men då ska jag fan försöka få ut Emma på en PW även fast det är omöjligt.. Såååå jag ska nog träna lite i mitt rum. Men nu blire såhär att jag pallar inte skriva mer även fast jag vet att ni älskart! Bloggar senare Puss Och Kram Skumm Banan!

Lite bilder..




Det är ju lite smöstressigt nu då!

Hehe gick upp för typ en halvtimme. Och ska gå till bussen om 10 min. Känns ju sisådär. Men med världens bästa dröm jag drömt i hela mitt liv, seriöst nu VÄRLDENS bästa, så kan jag gå med ett leende på läpparna iallafall. Men ändå gråta över att det inte är verklighet! Aja this is how i look today!


Jag ställer inga krav

Så har tränat lite nu och setat vid datan en hel jävla del! Men det är kärlek fan! Nu ska jag utforsta min data lite till sen krypa ner i min säng. Men vi hörs i morgon. Peace!


Det här roar jag mig med.. :o


Ansiktet - Äckligt


Och där gick statestiken upp!

Trevligt att ni kommer tillbaka och läser om mitt otroligt underbara liv. (eller något) Men iallafall, kom just in, var ute i ca en timme? + Emma solade typ en kvart och jag satt och dog utanför. Nej men ni fattar? Nu är jag iallafall hemma, ska få i mig något att äta sedan blir det lite träning osv. Ska bli sexy you know..

Fett seriös!


Wherever I go, people holding hands..


Tillbaka nu hehehhe!

Fick en ny data av mina päron idag? aa snacka om att DOM är bäst ! Kärlek till er osvosv♥ Mitt liv dom här senaste dagarna har fan vart upp och ner! asså aaa... kan vara pga att jag inte haft data, fan vet jag lixom jag är bara ett barn? Nej men you got it. Idag vare skola. Hade seriöst kul på sista lektionen vilket igenkligen jag inte brukar ha.. menmen. Åkte till stallet och red världens finaste häst, utan att överdriva asså. Är kär! Fick åka med lollos far hem, kan låta fel, men kan säga på ett annat sätt. Han körde hem mig MED ANDRA ORD. nu är jag hemma. Jag och Emma ska ut och PW. Det är nice. Men vi hörs!!

lite bilder ifrån senaste tiden endast för att jag vill att ni ska ha kul!


Passar på att blogga

Tja bloggen. Har lite tilgång till datan nu.. Så aa jag passar väl på att skriva om mitt liv? Datan är helt kaos mår dåligt av att kolla på den så aa.. Idag är det praktik men jag pallar inte.. vadskamangöra. Jag går ditt iallafall och leker jätte duktig! i 8 hela timmar. Fattar inte asså menmen. Jag är helt klar och min buss går om ca en timme så det är soft. Ska väl käka något. Juste nu äre såhär att jag ska börja med att bara äta 3 gånger varenda dag, inget godis ingen läsk. Bara vatten mjölk och vitaminvatten. För er som bryr er lixom?? Sem hemma träningar. 100 situps, 50 hundarkissargrejen på varje ben. ´50 rygglyft ovh 10 armhävdningar! fett duktig visst? Tänkte bli tight till sommaren eller hur fan man nu ska säga. Det är bara att köra hårt haha. Btw på måndag har jag inte käkat godis på 20 dagar!


Passar på att blogga

Tja bloggen. Har lite tilgång till datan nu.. Så aa jag passar väl på att skriva om mitt liv? Datan är helt kaos mår dåligt av att kolla på den så aa.. Idag är det praktik men jag pallar inte.. vadskamangöra. Jag går ditt iallafall och leker jätte duktig! i 8 hela timmar. Fattar inte asså menmen. Jag är helt klar och min buss går om ca en timme så det är soft. Ska väl käka något. Juste nu äre såhär att jag ska börja med att bara äta 3 gånger varenda dag, inget godis ingen läsk. Bara vatten mjölk och vitaminvatten. För er som bryr er lixom?? Sem hemma träningar. 100 situps, 50 hundarkissargrejen på varje ben. ´50 rygglyft ovh 10 armhävdningar! fett duktig visst? Tänkte bli tight till sommaren eller hur fan man nu ska säga. Det är bara att köra hårt haha. Btw på måndag har jag inte käkat godis på 20 dagar!


Tappade en sak på min data

Eller aa det ramlade ner ett ganska öväntat föremål. Nu är den helt fucked up. MEN DET FUNKAR IALLAFALL. Ska önska mig ny i födelsedagspressent! Tur att det bara är typ ca 4 månader kvar..  Såhär ser min data skärm ut.. Vafan har jag 7 års olycka eller? Först tappar jag legg, bankkort, sen busskort, Och nu mördar jag min data? MEN AJA DEN FUNKAR JAG KLAGAR INTE. Men jag säger bara att jag måste fan hålla i nycklarna för dom är dom ända som inte försvunnit ännu.. hehe det är lungt om jag inte hittar bilden va ? PUSS




mohombi - in your head


Något otroligt trött!

Asså när klockan ringe jag lovar, jag ba : Varför ringer den? Sen vart jag förjävla lycklig när jag insåg att den ringde för jag ska till skolan -.- Pallar inte. Men aja måste väl. Gick upp 6. Nu är jag typ, aa nästan klar, lite småsaker menmen. 2cool4school duvet. Idag är det en standard dag. Skola, stallet, hem , dö, sova, VAKNA PÅ SAMMA JÄVLA SÄTT! Aja elsklingar this is how i look today!

Har bara maschara och eyeliner och kajal, stavas det ens så? Inget smink på själva huden.


ÄR DET BARA JAG ELLER HAR HAN EN RING PÅ RINGFINGRET. ÄR HAN FUCKING FÖRLOVAD. Fan då har ingen chans på han nu..


Fett jobbig dag

Hejsan bloggen. Asså den här dagen har väl vart sisådär. Slutade sämst menmen. Skoldagen var seg som satan! Stallet var kallt. Alla var sura, jag frös var trött och allmänt Trött på livet. Menmen sånt känner väl alla ibland. Just nu är jag otroligt jävla trött. Ska väl trycka i mig något skit att äta sen ta av mig sminket och sen lägga mig och sooova juuupt!

Tilda lekte med min kamera, hon fottade Malin hehe.




Mot bussen

För er som undrar, jag bytte tröja för att blommor passade inte mitt otroligt negativa humör. edhardy passa bättre. PUSS


jag tyckte iallafall bilden var cool..


Redan trött på skolan

Asså skolan har inte ens börjat men jag är redan trött på det. Asså så jävla onormalt. Var nära på att vara sjuk men min mamma (Tilda dvs) Lät mig inte så aa vad ska man göra mer än att bli frisk? Det jobbigaste med hela skolan är väl fan trapporna upp till lektionerna.. menmen.. Ser ut som något katten har släpat in oxå. Asså pallar verkligen inte, men har ju ingen att vara snygg för i skolan (eller) Fan vet jag.


B-e-a-utiful- Megan Nicole


Så jävla fin!




Det här roar jag mig med kvällen innan skolan!


Firat min syster!

Ätit glass och bullar osv. Hon fick pengar en tv och en perfym! Kul för henne grattis grattis! Ehm jag ska bara vara hemma nu. Hela kvällen. GUD vad sköönt! Otroligt jävla trött. Sitter med hårpackning i håret eftersom att jag typ misshandlat mitt hår den senaste tiden. Menmen det får bara gillla läget.

Just nu!


Inlägget skulle publicerades imorse!

Godmorgon bloggen! Jag har typ hunnit med mycket på bara morgonen. Åkte med mamma och morgonfodrade, sen har jag hon och min syster städat hela huset! Fick ett doftljus av mamma som luktar fett gött så nu luktar det nice i mitt rum! Snart ska mamma köra oss till stallet och vi ska ta hand om våra ponisar! Sen min syster ska vi fira för hon fyller 20. Kulkul!

Här är ljuset jag fick av mamma!


jaja

Får bli sängen nu då. Känner att jag börjar bli sjuk. Asså pallar inte! Men imorgon åker jag och mamma och morgonfodrar sen ska jag hem och se till så att jag fan inte blir sjuk på riktigt för då blir jag fanimig sur. Aja puss och godnatt!


Städade rummet!

Och det känns något otroligt jävla bra! Skulle ta en dusch oxå men då hörde jag något utanför fönstret så jag vart rädd och vågade inte gå in i duschen. Asså fett ångest rummet är typ fett fint och jag ser ut som fan! Vill lixom vara ren när jag lägge mig i sängen MEN NEJNEJ!






Amanda Fondell - All This Way


Asså ni ba älskar mig!

Godkväll bloggen. Vet att jag inte bloggat helt regelbundet (heter det ens så?) Men aa har fan inte pallat. Typ depperition för att skolan börjar på Måndag och lixom jag pallar bara inte? Men annars är jag väl lagom lycklig. Skulle på bio ikväll med lillis igenkligen, men hon fixade ingen barnvakt. Hade ingen lust att träffa någon annan än henne. Eller jo Maria men hon är ju på andra sidan jordklotet i afrika så det var inte precis "vi ses i stan om en halvtimme?" Så aa sitter hemma och dör sista HÄRLIGA kvällen på detta lov. Chattat med roliga människor på fb och aa lever livet. Har förjävla äckligt hår men jag orkar inte duscha. Duschade imorse men palla fan inte tvätta håret! SÅ JÄVLA FRÄCH jag orkar inte, någon som har lust att komma och tvätta mitt hår eller? NÅGON? nej men slipp då. Mitt rum ser ut som fan kan jag lägga till medans jag ändå skriver ett random inlägg! Men jag vet att ni elskar mig iallafall eftersom att somliga har gjort appar på sina mobiler på min blogg. FETT POPPIS. Aja såhär snygg är jag just nu, innan bilden tar 1, 2, 3 POSE!


Words

Vi ignorerar de sov avgudar oss, vi avgudar de som ignorerar oss.
Vi sårar de som älskar oss, vi älskar de som sårar oss.

VAFAN!

Skulle publiceras i morse...

Godmorgon bloggen. Har redan vart i stallet. Morgonfodrat osv! Är glad idag igen så det är ju awesome? Ehm ska snart dra och städa två lägenheter. Behöver ju pengar vafan? Pengar går ju som sagt alltid åt.. Men hoppas på att göra något roligt ikväll eftersom att det är sista natten man faktiskt kan sova ut.. Bio med lillis kanske. Har för mig att hon sa det.. Annars hitta på något annat skoj. PussOchKramSkummbanan!


Världen består fan av djurplågeri. OCH DET ÄR SÅ DET ÄR!

Ja vanessa jag vet att min jacka har hundpäls och jag orkar inte bry mig. Allt är djurplågeri helatiden. Nästan alla äter kött. Tycker som sagt mer synd om hönorna som "lever" ( Lider igenom livet) på ett a4 papper än hunden, som endast lider till döts. Och visst hunden kanske inte fick någon mat lalalallaalallala. Bra att den slapp lida lika länge som HÖNAN RIGHT. Förjävla många människor går runt med äkta päls på jackan. FÖR att det är snyggt så är det bara och dom kommer inte döda mindre hundar bara för att inte JAG köpte den där jävla jackan. DEN JACKAN ÄR DET BÄSTA KÖPET JAG GJORT III HEEEELA MITT LIV. okej nej kanske inte men jag älskar den jackan. Känns så jävla bra att hunden inte dog i onödan. Att någon glädjes åt att få ha den jackan på sig (Vilket fortfarande inte bara är jag) SÅ nu vet ni det!!!!

Tycker man ska tycka lika synd om djur, varesig hunden är dubbelt så söt som hönan. Herregud asså.

(Opassande bild, men är det här djurplågeri oxå. Synd om den är det iallafall, INGEN REAGERAR PÅ DET?)




Tjenare bloggen! Kom just hem ifrån stallet. Fodrade kollade till Prinsen osvosv! Mysimysi. Hemma nu. Skulle igenkligen på bio med lillis men tyvärr hade inte hon någon laddare till sin mobil så aa vi kunde inte få tag på varandra hehe. Blir hemma kväll. Funderar på att städa i rummet !- standard


gomoron

Godmorgon bloggen! Somnade vid 2 igår för jag har någon störning och låg vaken en halvtimme (?) Nu är vi vakna, ska väl snart fixa oss. Malin ska väl antagligen hem och jag ska to the stable! Rooligt. Ska rida Prinskorven! Men jag bloggar antagligen senare!!


ibland är mina inlägg såhäääär intressanta!

Kom hem ifrån bion. Den var bra. Såg hugo rosas. Han var snygg. Jag är trött. Måste ta av sminket., MEN ÄNDÅ ÄR JAG FÖRJÄVLA LYCKLIG PUSS.

HIHIHIHIHIHI


Bio snart!

Ska snart dra och möta upp Malin. Sen efter det blir det bio! Puss Och Kram Skumbanan!

Ser förjävlig ut, men ska ändå bara på bio haha!


Awesome!


Ta tag i livet kanske?

Tjenare mannen! Kom hem ifrån stallet för någon timme sen. har ätit (massor) Och aa bara softat. Snackade med Emma i telebobon ett tag, soft som satan. Men nu funderar på att ta tag i livet och städa rummet osv. Det ser förjävligt ut.. Sen kanske gå och skaffa mig ett liv? Nej skoja jag har ett awesome liv. Efter jag har fixat rummet ska jag på bio och jag orkar fan inte fixa mig så jag lär ju vara tvungen att gå till närmsta affär och köpa 1 liter energidricka för att vakna! Har redan druckig 2 powerking idag. Men ögonen är inte öppna friviligt iallafall ? Say  whaaat. puss och kram skumbanan!

JUSTE JAG VILL FÄRGA MITT HÅR DET SER FÖRJÄVLIGT UT. VILL BLI SVART HÅRIG MEN MIN MAMMA PROTESTERAR. Hur löser jag det här..?


Leka duktig

Jag är lixom glad idag så det är bra. Har iallafall morgonfodring och sen kommer det halm till lösdrifterna! Så aa jag ska väl leka lite duktig osvosv.. Sen ska jag antagligen rida med Mysingen på volten. Så jag slipper vara helt forever alone. Its not funnie! min buss går om tjugo mig och jag pallar inte resa mig.. Men det är kul. Ikväll blir det bio med Malin kan jag säga på en gång eftersom att jag inte har något annat att säga! Och jag har ingen ny bild att bjuda på menmen. Ni får vara glada för det ni får!


Mange

Godkväll bloggen. Var med Emma idag i stallet osv! Sen hände det inte så mycket, skodde prinsen osv! Väntade i 2 timmar på att någon skulle komma hem så aa jag frös ihjäl! Det är kul. Nu vet jag ej vad jag ska göra men puss och kram skumbanan!


.


-

Nu ska jag sova. Imorgon ska Prinsen få skor så måste upp tidigt! POSSI!


Stallet!

Goddag bloggen! Åkte ju till stallet! Men innan tog jag en fika med mamma i huddinge (?) Åkte efter det till stallet. Longerade Prinsen och aa tog hand om honom! mamma köpte två nya täcken till honom. Eller aa ett nytt brunt som jag köpte för några dagar sen bara att det var för litet. Sen ett övergångstäcke! Sen efter det tog jag hand om Merry och red henne! Jätte roligt faktiskt! Nu är jag hemma och ska snart träffa Olivia! Juste fick ett par ridbyxor oxå. Lite störande att det inte var helskodda bara. Kan inte rida i halvskodda.


Jag är så söt PUNKT

Nu blir det såhär att mamma kör mig till stallet istället HEHE bara så ni vet. Vi avgår om ca 20. This is how i look. Förjävla gullig!


hehe

Godmorgon bloggen. Åkte till stallet igårnivet? Efter det träffade jag Emma osvosv. Kom hem halv 1. Värt var aggresiv men jag antar att allt är Felix fel. Yes så är det. Nu ligger jag i sängen och orkar inte göra ett piss. Knappt resa mig. När jag reser mig ser jag svart, är detta normalt? Svar nej! Men jag är ju inte så normal SÅ DET ÄR LUNGT BROR! Annars då? Ska till stallet om typ en och en halv timme endast för att jag inte hinner med bussen om en halvtimme :):) Men det är soft! Jag skulle hinna om jag ville. MEN JAG VILL INTE. Ska nog bli lesbisk, någon som är på ;);););). Hejdå

Bjuder på en söt bild ifrån nyår på mig och 2 systrar! Visst passar bilden bra in i inlägget (?)


godmorgon bloggelito!

Godmorgon bloggelito! vart vaken i en hel timme utan att resa mig ur sängen. Men sen var jag tvungen att ta tag i livet och resa mig (sånt svider) Gick till duschen. FIxade till mig lite. Nu är jag klar, ska vandra till bussen och sen dra till stallet, som vanligt? Ikväll har jag inte några planer så slå mig gärna en pling på telebobon! nej men fml puss.


Nu blir det sängen

Possie!


Jag har nog världens bästa föreldrar!


Rent utsagt en ofräch dag, hehhehe

Godkväll kära bloggläsare! Nu är det såhär att den här dagen har gått åt att snacka i telefon (mycket) Smsat , setat i sängen , kännt mig allmänt ofräch! Rummer har vart stökigt och jag har setat och läst en bok. Vill ni veta? Det är så jag vill ha det! Boken ägde. Kunde inte sluta läsa. Det gick bara inte. Så aa hejjagharingetliv. Aja nu dricker jag cola och har just städat rummet lite efter en snabbdusch!


Nytt år!

Goddag bloggen. Vart ju middag hos min syrra igår, vi käkade skaldjur osv, myyys! Sen vidare till stallet för att kvällsfodra = standard. Drog efter det till Madde, aa det blev ju som det blev där.. Lillis drack, jag var nykter. Vart kallad 95an hela kvällen för jag var yngst. Ni ser hur dom behandlar mig? Sen vart det knas i förorten bror, vi skulle dra och så aa svart taxi! han sa att jag var en riktig kvinna iallafall! ;)

Lite bilder!


RSS 2.0