Fixade klockan idag

Den var ju förstor innan! Men nu passar den perfekt!


Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.

Been a while since we last met, have barely thought about it, but two years ago, it was us. perhaps best to move on now.




Stan med Tilda

Tja bloggen hehe jag vet jag suger men k. Vill säga förlåt till min mor om inlägget innan. Så done. <3

Åkte till stan med Tilda. Hon shoppade och bjöd mig på donken.. Hon spillde ut nagelack i en trappa i gallerian ! Annars då? Life sucks. Driver det rullar på ganska bra. Snackar med soft personer på fb! Ska snart städa lite sen typ ta bort nagelack och måla nytt. Kysssssssar


serftgyhujik

Tja bloggen! Vaknade nyss, idag blir det stan med Tilden! Så det ska bli soft, inte för att jag har pengar för min mamma vägrar ge mig mitt studiebidrag !?! . Får damp på riktigt. MEN DET ÄR SÅ LIVET ÄR ANTAR JAG. man får aldrig som man vill. Så jag får väl sälja mig på gatan för att få lite pengar. LIKA BRA. Nej ska väl börja småfixa mig lite snart.. Possi. Kan lägga ut en bild på min profilbild på fb. Min snygga pojkvän hehe.


Bloggar endast för dig.

Tja bloggen. Bloggar endast för malin för hon är besatt av mig. Vaknade tidigt, drog till stallet. Fixade jonnies sko sen tagga jag till centrum. Softa med lillis hon köpte donken till mig <33<3<3<3<3<3 fett kul jag ba : en cheesburgare. Hon ba : nej två cheesburgare ska du ha. OCH en mellan cola. Man ba: varför inte? (A)(A)(A). Nej men vi ragga killar på JC (standad) Taggade hem! and here i am. Tog en nice dusch nyss och ansikstmask osv. Ska snart möta emma. Gå på en promenix. Sen hem till mig och kolla skrckis. SOFTICH. Nej nog om mig. Här en bild på bruden som tvingar mig blogga. Har lagt ut en del fula bilder på henne (Sorry malin men ibland kan du vara förjävla FUL) Men hon är faktiskt ganska soet lixom kolla?


blev irriterad mot slutet.

asså oj vad jag slocknade igår! Shiiit asså men thats life. Vaknade och träffade Emma, vi gick runt och snackade litegrann osv. Sen tog jag bussen till stallet betalade lite grejer jag köpt. Var igenkligen meningen att jag skulle rida med min syster kl 1 men hon sa att hon inte trodde vi skulle göra det. Jävla äckliga bortförklaringar blir så irriterad. Men jag TOG IALLAFALL HAND OM PRINSEN. Mamma hämtade mig, vi åkte hon skulle betala en som byggt hos oss. Nu är jag hemma, tvättar prinsens saker osv. Så äre. Vet inte vad som händer ikväll men det märker vi. Ska ta hand om SYRRANS häst imorgon för att den ska skos man ba aa det är ju skit kul att jag måste offra en morgon åt henne . hejdå..


Jag skrev just en bibel

Asså haha jag suger jag vet men så kan det gå vafan! Nej men när jag kom hem igår osvosv fixade jag mig lite snabbt sen mötte jag upp Tess på en fika. Untzutz. Hängde i centrum länge som dom gansters vi är. En gubbe försökte kasta vatten på oss .. LOL XDXD Nej men nivet. Jag och Tezz åkte till lillis syrras lägenhet och softa galet med Lillis. Någon Robin kom och kolla film med oss oxå. Vi körde anden i glaset och hade det galet läskigt. Sen var jag och Lillis ensamma. Robin och tess drog. Vi körde ensamna men det funkade inte man ba slipp då? Madde dennis kom hem och jag somnade vid 4. Klockan ringde kl kvart i 8 så det var jätte skönt att sova 3 timmar och 45 minuter <3<3<3<3. Barnridningen i två timmar, sen red jag vanessa malin och deras kompis ut. Haha jag började whina för jag var feg och trött på samma gång asså pallar inte med mig själv men AJA. Jag är kär i min häst. Kom just hem efter att ah städat en lägenhet nu. Och NU Är det dagt att typ kanske sova.. OM jag inte ska träffa lillis. We will see. Lite bilder nudå..


HezanHezan

Tjaba bloggen. Back again! hehe, asså vet vart lite off här på senaste tiden men det är sånt som händer? Nu är jag iallafall tillbaka, lovar och svär. Eller något? Vaknade tidigt imorse och åkte till stallet! Tog hand om hezten och smådjuren men det är ishalt på volten så what to do lixom? Han får vila lite. Imorgon blir det ut och rida i think! Men här lite bilder ifrån senaste dagarna!


oihöjlkm

är med tildurt nu. shoppat lite osvosv. ska bo i min syrras lägenhet till på lördag på lördag så hörs då puss och kram skummbansn,

This is how i look


Min otroligt trevliga dag

Godkväll bloggen. Skolan gick bra, åt donken till lunch! Helt ok helt enkelt. Älska mitt liv! Köpte kaningodis för typ 100 kr. Känns sådär ganska snällt! Red Prinsen när jag kom till stallet och visade han osv. Det gick väl bra hon tyckte han var fin osv! Så de soft. Nu är jag hemma. Är otoroligt trött så ska ta fram kläder osv inför imorgon sen sova eller kanske träna lite innan om jag pallar.. Venne än men aja puss!


Godermorgon

Yo hejsan bloggen. Klar nu gick upp kvart i. Fixade allt kvällen innan så jag skulle kunna sova längre. Sov verkligen jätte dåligt inatt men så kan det gå.. Idag är det som vanligt skola. Efter det måste jag vara snabb till stallet fixa allt innan en som ska kolla när jag rider prinsen kommer. Hon kanske ska bli medryttare! Men aja här ser ni vad jag har för smycken och outfitt idag. Tror jag tar gummistövlarna och skinnjacka oxå!


Internet vill inte det jag vill

Ska sätta mig och försöka plugga nu. Internet vill ändå inte funka som jag vill att det ska funka.. Men jag bloggar imorgon! Puss


Dagens små-shopping!


Fixade ganska mycket i stallet med syrran!

Åkte ju till centrum. Köpte en väska och ganska mycket godis hihi! Inte bra inte bra men so what igenkligen är ändå foreveralone. Åkte till stallet med syrran! Fixade så inte kaninungarna kan smita. Gav alla smådjur mat och vatten + vitaminer osvosv. Samma med heztarna. Tömde hela uteboxarna. Så Jag och syrran har vart duktiga idag! Borstade hästarna och bytte täcken osv. Åkte till centrum med syrran efter det och köpte ett armband hehe!


Mot centrum nu


This what the bitch tells me

YOO! Vaknade för någon timme sen? Pratat med Tilda i telefon och bara chillat gal1 i sängen! Tog just en snabbdusch och sminkade mit lite lätt sådära. Ska ta bussen till centrum om en timme, ska köpa en väska ifrån HM och antagligen lite smink. Sen blir det vidarde mot stallet!


Ska sova nu

Kyssar


Städade rummet!

Asså ska inte klaga på livet. Eller iallafall inte på mitt rum. Fett mysigt, vill bara ha en pojkvän nu...


Shoppingen!


Barnridningen!

BarnKom just hem! Barnridningen gick jätte bra. Känade 660 :- Så drog till centrum med syrran. Bjöd henne på subway och sen gick jag och köpta lite smycken. Allt gick på 200:- För det var rea så det var ju ganska awesome! Köpte 10 olika smycken som ni får bilder på i nästa inlägg. Här två bilder ifrån Ville när han gick barnridning!






barnvakt

Godermorgon. Att vara barnvakt gick väl sådär. Han ville att mamma skulle komma hem en gång men annars så funkade det väl. Han somnade ganska tidigt så aa. Jag somnade sent endast för jag var ensam hemma och det spökar gal1. Nu ska jag till stallet och ha pånniridnng! untzuntz. FML. Men what to do. Ska börja rulla nu Cya


Bilder ifrån tidigare dagar!


Sov i stallet

Tja bloggelito! Igår vare ju somsagt praktik och det var faktiskt ruuligt. Gillar personerna på min salong:') Åkte till stallet och aa åt pizza med Lollo och Tim softsoft. Sov i stallet med dom oxå Mycket godis osv. Efter den här helgen börjar fan dieten. Fyfaaaan. Vaknade och jag och Tim bytte till kaninera. Min syster köpte en jäte söt kanin idag som ska heta Dior! Jätte soet. Borstade bara Prinsen för han annars skulle få styltor! Hemma nu, ska städa mitt rum snart tror jag. Denna kväll ska jag vara barnvakt så aa ska väl passa på att plugga medans jag ändå är hemma? Men aja nog om det här har vi en bild på Dior!


Sitter och leker att mitt liv är perfekt!

Men ska mot bussen nu. Bloggar i morgon i guesse! Puss


Untzuntz


Päronen hemma ifrån thailand!

Dom köpte det här till mig. Tack ♥


Home nu

Flyttat hem nu nivet sådär untzuntz. Kommer säkert börja bråka med mina syskon idag hihi XDXDXD. Men det är skoj, eller? Praktik kl 10-18. Det är ju oxå jätte roligt XD .. Nä det äre fan inte. Ska börja fixa mig typ om 40 min så det är soooft bror. Efter praktiken är det sleepover i stallet. Untzuntz. Hela stallligan osvosv. Fest i stallet. Så det ska va. Kan försöka ladda upp bilder ifrån den senaste tiden nu. Kyssikussi


Untzuntz

Tja bloggen, idag var det bara frisör i skolan vilket gick sådär. Fick sluta ca 2 timmar tidigare säkert. Drog till stallet longerade då ingen var i stallet. Åkte hem till min syster, har pluggat lite matte och nu sitter jag här med hennes katt. Mysmys. Den är jätte social mot mig man ba hjälp? Nej men bjuder på två bilder iallafall dom ända som går att ladda upp. Ni får mer imorgon!.. 

Lillis och Matte



Mitt hår ser långt ut nu för tiden..



Tilda!



Malin! HAHHAA


Två senaste veckorna!

Tja bloggen det var fan inte igår asså. Vem bryr sig, har iallafall bott hos min syster dom två senaste veckorna så därför har jag inte uppdaterat. Jag flyttar hem i övermorgon så antar att allt blir som vanligt då? Kulkul. Skolan går som den ska(eller) Hästen rullar som den ska, och jag har en mamma som betalar alla människor som umgås med mig = Awesome. Aja här får ni bilder ifrån dom senaste aa 2 veckorna!
ELLER NEJ BILDERNA VILLE INTE MEN AHA WHAT TO DO PUSS


RSS 2.0