dygnat

Har dygnat. Är sjukt trött! Ska duscha nu, sen klä mig osv så jag är klar! Åker mot arlanda om 3 timmar.


Kommer inlägg inatt / Kväll!

Nu ska jag fixa. Sen blir det bussen. Många inlägg kommer ikväll / natt eftersom att jag ska dygna., Cya!


Varför så seriös? - Jag idag!


-

Nu ska jag sova peace!


Plugga igen!

Är hemma nu. Gick endast på frisör! Hängde med lillis och Anki i centrum efter skolan! Köpte en tavla på Eric saade! Åkte till stallet. Tog hand om Prince och hade ett litet "möte" . Nu är jag hemma och ska sätta igång med pluggandet strax. Ska bara ta av sminket osv!


Mot bussen nu!

Går till bussen nu, glad över att mamma låter mig endast gå på frisörlektionen idag! Imorgon är det sista heldagen i skolan. Sen blir det Thailand!!!!


I can't stop missing you / Dagens låt!


This is how i look today!



Pluggade lite matte

Nu ska jag sova! Pluggade lite matte. Inget märkvärdigt! Puss på er.


RMK - ensam är stark. Klockren!


Nu ska jag plugga!

Skolan rullade som den gjorde. Ligger först i matteboken , jag är faktiskt ganska stolt eftersom att det aldrig hänt! Åkte till stallet med Maria. Borstade , fodrade. Nu är jag hemma och ska plugga!
Jag så snygg idag inne på skolans toa!


Smycken!


Godmorgon kära bloggläsare!

Gick upp 9. Käkat och fixat mig. Är typ klar nu så vet inte vad jag ska göra tills jag börjar. Börjar ju 12:10.



höst


"Just A Dream" by Nelly - Sam Tsui & Christina Grimmie


Jag vet jag vet..

HEJ. Jag vet jag har inte bloggat, men aja det här helgen är för ointressant! Men idag har jag iallafall vart i stallet hela dagen! Red Maistro sen hjälpte till på barnridningen! Nu har jag plockat lite i mina lådor. Slängde en hel del smink och hårgrejer och gammla parfymer!


Praktig broder!!!

ska gå till bussen  nu. Praktik som sagt. Bloggar när jag är hemma puss!


Såhär ser jag ut idag bror!

Asså sorry för TORRASTE uppdateringen men jaja klaga inte vafan! Idag är det praktik och aa det får rulla som det rullar. Kul är det iallafall - är att det är fett långa dagar men det är bara att bita ihop och gilla läget b to the ror! Efter det ska jag hem ver vekligen sätta mig och kolla på O.C Och njuta av en lyckad vecka??? SAAAY WHAT den här veckan har sugit och jag har bara lixom inte gillat den! AJA HÄR ÄR JAG NU BLOGGLÄSARE ÄÄÄÄLSKA!


Så jävla trött!

Kursen var i 3 timmar, hon lärde om lite permanent osv! Kul var det iallafall! Sen drog jag tilda robin och malin till donken, och robin skulle hämta något som gjorde så han gick upp i vikt, och då var jag kär i en hund på den affären, galet kär! SÅHÄÄÄR SÖÖT! :') Drog till centrum och mötte upp Lollo, hon var med jokke just då. Trevligt att träffa honom igen eller nått. Tog hand om Prinsen sen var med på hopplektion på lange, han bettede sig konstigt idag men jaja, kan inte vara perfekt varenda gång vafan! Malin körde hem mig och jag åt just middag! Har gjort några rygglyft och situps! (köttar på) Har inte så intressanta bilder just nu så jag bilder på två bilder som jag tog nyss!


NU ska jag vandra till bussen

woopwoop stureplan nästa


Jag blir stressad när jag vet att jag måste gå till bussen snart!

hehhee är det något fel på mig?


I have beeing waiting all my life for someone just like you. You are it.

Godmorgon livet, idag blir det stureplan som sagt man ba : HEEI JAG ÄR GAY! Nej men jag tror jag ska överleva på den platsen, om inte... fandå. Har jut fixat mig. Men mitt hår vägrar torka så aa vi får överleve med såna bilder!


Godnatt b to the ror!

Är sjukt trött som vanligt. nej men asså ska upp 6 imorgon så aa fml. Ska besöka stureplan i morgon. hmm spännande, därför bjuder jag på den här härliga godnatt sagan sen så hörs vi i morgon!


Spikat upp en skruv idag.

Den här dagen har vart woopwoop!! Nej men morgonen började ganska roligt iallafall, men jaja! Hade matte som första lektion Det rullade väl på bra duvet! Bara att det var stavfel i boken , eller nej bara dålig svenska men jaja! Efter hade vi en fet håltimme så vi köpte cola och typ pluggade osv! Sen var vi duktiga på den sista lektionen så vi fick sluta hela 40 minuter tidigare! Åkte till stallet ,, och aa min hezt markerade såå ingen ridning förs än efter Thailand, jobbigt läge. Men jag skulle aldrig få för mig att rida en häst som är halt, eller har ont! Det är ju bara synd om hästen ellehur? Men jaja jag fodrade och städade sadelkammaren , spikade faktist upp en skruv (?) oxå så jag har nya krokar osv! Mer ordning hahah!


Går mot bussen!

Nu måste jag traska till bussen seeya


Sov 10 och en halv timme!

Och jag är ändå galet trött! Men aja min ska börja gå till bussen om typ en halv timme! Så aa då vet ni det!
Såhär ser jag ut idag iallafall!Naturlig typ, nästan inget smink men nu är det såhär att jag har ingen att vara snygg för.


Så himla trött!

Jag sov endast 4 timmar inatt.. asså nej jag kunde inte somna, jag var väl nervös? Men aja nu ska jag försöka somna iallafall! Jag skrev 2 A4 på våran läxa, det räcker vafan! Sen ska jag till skolan typ 20 min innan vi börjar imorgon endast för att hinna göra några uppgifter om en bok! Men aja puss bloggar i morgon!


måste plugga

Bara snabbt nu. Igenkligen inte tid att blogga. Har mycket plugg! Efter skolan åkte jag till stallet! Fixade osv. Nu är jag hemma och måste plugga!
Bilder ifrån idag, kanske gör det här inlägget mer intressant!?


Går till bussen nu!


This is how i look today!


Är du en ängel



- Jag vill tacka för du fanns för mig, men nu finns du inte längre kvar!

Godmorgon!

Har duschat och sminkat mig, ska packa väskan osv medans håret torkar! Sitter och äter frukost nu oxå!


you wake me up inside


gnatten

Nu ska jag sova! Eller aa Lillis ringer snart, då blir det prata ut hela natten! Men vi hörs? PUSS


Det här består min kväll av!

FETT GOTT!


WOOPWOOP!!

Godkväll alla uberfina bloggläsare.. (?)

Idag har dagen rullat på lagom bra! Asså vi fick sluta en timme tidigare och det gjorde fan min dag asså! Efter skolan åt jag donken med Maria = standard! Sen åkte jag till stallet och red Prinsen, typ lagom glad att jag kan börja göra det nu igen! Han fick ha sitt nya gröna skritt-täcke :') Annars då? Jag är lagon sur , har lust och åka till ett ställe och slå sönder en person. Men eftersom att jag är mogen så gör jag inte det :) Säger bara SUG DASE! Men aja åt just middag med min family och nu ska jag typ fixa mig innan jag ska sova , hehe ! Bilder ifrån idag i stallet, min hezt är fan bäst och den mest underbara i hela världen!


-

Dags att springa till bussen. Pease


Orkade inte ställa mig upp och ta kort!

Godmorgon bloggen. Har just blivit klar, eller okej där ljög jag, vet inte vad jag ska ha för tröja på mig! Men eftersom att jag har planerat att gå runt med jacka hela dagen så spelar det ju inte någon roll vad jag har under den? Så vi kör på naken..? ofc. Skola idag iallafall, efter det är det stallet, du vet standard? Antar att jag ska hem och plugga matte efter det!
Bilder ifrån nu iallafall!Orkade helt enkelt inte ta helbild idag, men det här funkar ju oxå!


Godnatt everyone!

Just nu, tror att blogg funkar nu! WOOPWOOP. Men nu ska jag typ sova, men bloggar imorgon bro heido
Knas jag just nu.


Take me away!



Älskar hennes hårfärg. Och hennes hår är ganska snyggt. Imorgon ska jag slinga blonda slingor!


Blogg.se = Efterbliven? /Dissar

Det går typ ej att blogga eller något. Bloggsidan bara dör.. men har pluggat osv. Ska snart sova, hoppas blogg funkar bättre tomorrow bro heidO


Det här ska jag äta/dricka nu. När jag kollar på O.C!


Stalldag!

Dagen har faktiskt vart så jävla bra! Stallet var mys, efter barnridningen red jag och vanessa ut på Lange och Ville. Övade på att få lange mjuk i båda varven i traven. Sen travade vi lite över typ några gamla teränghinder som låg på marken! Han var pigg i början, men efter han hade jobbat ett tag tappade han krafterna! Åkte efter att longerat Prinsen osv till lägenheten och städade. GICK hem efter det, med Maria i andrasidan luren. Vi typ snackade bara. MYS. Nu ska jag städa rummet. Behövs lite storstädning. Under sängen osv! Sen ska jag gå till coop och köpa c-vitamin sen plugga!


Vaken nu!

Kunde tagit sovmorgon! men aja nu vart det inte så. Mamma kör oss till stallet kvart över! Efter stallet är det gurris lägenhet som ska städas. SEN HEM!


Gnatt

-Nu ska jag sova. Upp tidigt i morgon. PUSSI-


The O.C

Nu ska jag lägga mig i ett lagom nystädat rum, men doft ljus tända och cvitaminsdricka i min otroligt sköööna säng och bara kolla på O.C Kanske bloggar senare ikväll, kanske bloggar imorgon bitti. Om jag hinner eftersom att jag ska gå upp 07:00 och ta bussen 07:38.. Men vi får se. Nu blir det iallafall O.C!


Världens finaste!

Obeskrivligt underbara häst! ♥
Min diamant.


Mamma shoppade lite till Prinsen!

Jag har världens bästa mamma :) ♥

Det gröna är skritt-täcke och det röda är fleestäcke!



Lyckad jävla dag!

Asså jag kom till staller longerade Prinsen och han markerade inte :D Fett glad. Imorgon ska jag rida han osv! Men aa åkte till Sabina och städade hennes lägenhet! Åt suchi med henne fett gött. Nu är jag hemma. Ska städa mitt rum strax. Juste Maria stubbade hennes häst idag. Jätte gullig verkligen. Pussi








Nu ska jag och Maria till stallet.

Nu drar jag och Maria till stallet. PUSSI


Mysig natt med Maria

Vi sov igår. Hennes hår är finare nu tycker jag.. mehhehe! Jag lär henne just nu att vika! hon kan inte asså.. men aja vi två just nu..







Min dröm, hur jag vill att framtiden ska se ut!

Min dröm i framtiden är att ha ett eget företag på en salong så det är många som jobbar mycket och jag lite och kännar mycket pengar! Sen vill jag designa rum och hus annars! Det är nog något jag skulle tycka är roligt! Tror ni jag kan få min dröm att gå u uppfyllelse? Efter studenten ska jag gå en utbildning genom design!!









Svar till ginger

Ja det är din tröja, och jag tillbringade en natt med den. Kan man tänka sig :)


Woopwoop!

Har vart på coop med maria.. Vi typ hade kul, har färgat hennes hår osv! Så nu ska hon bli finfin! hehe? Ätit godis osv. Druckigt mycket vitaminer haha!


Kina mat! / Maria är söt.

Tjenare bloggen! Dagen har fan vart bra, asså praktiken fick jag inte göra så mycket. Men jag var ju bara där ett litet tag osv! Men jag fick iallafall höra att jag är den bästa eleven dom haft *stolt* Sen åkte jag till stallet och red lektion. Det gick inte så jätte bra men allt är helt klart mitt fel så aa skyller inte på sandor! Nu är jag iallafall hemma med Maria. Vi ska snart gå till coop och köpa godis + hårfärg! Vi har just käkat kinamat också.. :)


Bussen...

Dags att börja traska till bussen. Kör på vinterjackan idag då! Kommer ju vara tvungen att ta bussen hem sent idag såå.. aa vill ej frysa helt enkelt!! Men bloggar ikväll.


Converse all star!

Fick två nya converse av mamma! Bruna och Gröna. Haha jag har typ snart alla färger! Måste bara köpa gula och oranga, och ett par nya röda!

Här är dom nya!


Och sen alla andra!


This is how i look today!


Godmorgon!

Godmorgon bloggelito.
Vaknade innanklockan ringde = att jag sovit mycket och så att jag sovit ut inför den här dagen! Dagen kommer inte bli så long eftersom att jag böjar prakriken 10 och måste gå 14:30 Så jag hinner rida min lektion idag. Dressyr på Sandor för en jätte duktig ridlärare ifrån ekerö hehe. Woopwoop. Sen ska jag hänga med Maria hela kvällen och göra gatorna osäkra..
Mobba inte mig, jag är inte så ful som det verkar just nu, jag loovar!


Trött som satan!

Jag kommer slockna här och nu. Men ska försöka hinna göra ett par inlägg imorgon innan praktiken! GODNATT!


Seg dag

Sorry för att jag bloggar sent!

Men idag har det faktiskt vart en seg och tröttsam dag! Asså hade ju endast frisörlektioner och vi jobbade med hur man färgar hår osv. Det var faktiskt det roligaste lektionen hitils! Men det tar på krafterna.. Sen efter det åkte jag till stallet och tog hand om Prinsen. Sen vart det så att jag skulle rida Lange, lite oplanerat men jaja.. så det blir inget plugga idag så jag kommer komma hur mycket efter som helst antar jag. Ville inte rida igenkligen men aja, det gick dåligt att hoppa iallafall. Det gör det alltid, jag hatar att hoppa. Men aja har just käkat och har tagit bort sminket och allt! Nu kan jag sova om jag vill och det känns grymt sköönt! Imorgon är det en lång dag igen..
Bilder ifrån idag på frisören!


Ska gå till bussen nu.

Har lixom inget annat att göra. bloggar när jag kommer hem hejdå..


This is how i look today!

Godermorgon bloggen! Idag är det bara frisörlektioner, sen efter skolan äre stallet som gäller. Ska försöka bli klar i stallet fort som satan så jag kommer hem tidigt, så jag lixom hinner plugga osv. Måste plugga matte + läsa 5 sidor kvar i en engelskabok hehe. Kul liv lixom. Men aja this is how i look today!



Nu ska jag sova

- godnatt -


..

borde kanske köpa mer krokar !


Godkväll bloggen!

Hejsan! Dagen har vart awesome faktiskt, *ljuger* Nej men asså skoldagen söög rent utsagt! asså vi lyssnade på en 86årig tant som typ vart slagen och inte fick mat när hon var liten. Man ba sluta böla, tänk på dom som levde med hitler lixom.. Men jaja nog om det nu drog till donken med Maria efter och sen måtte vi upp Mysan! Woopwoop vidare mot stallet, fixade prinsen osvosv! Efter det var det stallmöte, höll verkligen inte med någon och typ bet mig själv och typ aa vet inte vad. Höll iallafall med bumlingen galet mycket så applåder till honom! Annars då? Kom just hem och ska ta av mig sminket och bli mitt verkliga ja! Peace!


Bloggar när jag kommer hem ifrån stallet!

Nu har jag ätit frukost, valit lite smycket osvov. Kör på utsläppt idag också! Sen turkosa converse. Eller jag tror jag tar dom korna iallafall, vi får se! Slutar 3 idag och efter det är det stallet! Men jag bloggar då, ska gå till bussen om ca 20 min! Puss


This is how i look today!

Jeans!
Tröja som man knyter
Vitt linne
Vart spetslinne över det!

Jag har ingen aning om vart jag ska göra med mitt hår! Men det löser vi på något sätt!


Barnvakt/städat rummet!

Att ha vart barnvakt har vart lungt! Jag städade min garderob och flyttade ut mina skor på en hylla brevid min säng! Får inte plats med dom i min garderob längre! Men det vart fint och mycket plats. Jag är jätte nöjd! Jonis kollade på film typ hela tiden, har ju inga leksaker så det var väl det ända som fanns som var kul!




Skit bra dag!

Min dag har vart otroligt bra faktiskt! Hade frisör som första lektion och det rullade på bra, idrott efter det OCH JAG KOM IKAPP resten av klassen, jag har vart efter, men nu är jag tillbaka hehe. Sen hade vi svenska. Skrev om vårat drömsamhälle osvosv. Det gick awesome! Åkte till Farsta efter med Tilda. Det var kuul! Nu är jag hemma och väntar på att sitta barnvakt i en och en halv timme typ! (Om ni undrar så glömde jag min halsduk i skolan, och jag stöör mig på det!!!!)
Bilder ifrån idag!


Traska till bussen!

-Nu ska jag traska till bussen. Kommer hem efter skolan, hörs då! PUSS-


Bilder ifrån igår av: Maria Karle!




This is how i look today!

Tröja -             Sisters ??:-
Jeans -         Thailand ??:-
Vitt spetslinne - hm 150:-
Svart linne -          Hm ??:-
Armband -    Thailand ??:-
Lilla ringen -     Glitter 29:-
Stora ringen -    visby 50:-
Hår -       sov i flätor hehe.


Godnatt

-Bloggar i morgon bror!-


Nu blir det läsa

Den här boken, plus dricka vitaminwater! Försöker typ få i mig mycket vitaminer!


Awesome day!

HEI! Idag har det typ vart en jätte bra dag! Jag har vart i skolan och det gick ovanligt awesome! Efter skolan så åkte jag till stallet, eller aa jag väntade en extra timme på att ta samma buss med Maria , fett snäll jag är men vad man gör man lixom inte för den pingland *blinkblink* Men jag tog hand om min Prins, han gnäggade när han såg mig (A) är typ kär! Drog till centrum och åt donken men Maria, najs. Nu är jag hemma, ska ta av mig sminket osvosv. Sen läsa lite i en bok ifrån skolan i guess. Men bloggar senare!
Bilder ifrån idag!



i can think that you will be with me..

Nu blir det börja gå till bussen! Har bara två lektioner. Sen blir det stallet , ta hand om Prinsen och sen övningsköra lite med Lillis. Det är så jag rullar. Men vi hörs ikväll men mycket bilder antar jag! Puss


Morgonens knark / Lips of an angel..


This is how i look today!

Randig tröja - Hm 99 :-
Scharf - Hm 59 :-
Byxor - BikBok ?? :-


Just nu

Sitter och äter frukost. Har duschat och smörjt in mig i goda krämer! Så jaa, idag kommer jag lukta mumma eller något!


Plugga

Nu ska jag plugga. Kanske bloggar senare, om inte? Då bloggar jag imorgon innan skolan! Puss


Fixade om i mitt rum!

Flyttade på sängen och typ en liten hylla och typ tog bort min fula TV osvosv.. Vart riktigt bra, är jätte nöjd!


svar

Det var en som frågade hur vi gör med hästarna när vi åker bort! Asså ponnysarna rider vi ju aldrig eftersom att det är endast medryttare och ponnyridning! Så dom är absolut inget problem med. Sen min Prins ska mina vänner rida, Lillis My Madde och maby baby Maria! Så asså det är inte några problem alls!



Det går bra nu!

Dagen har vart ganska snabb faktiskt! Hade barnriddningen. Det gick awesome! Kanske börjag gilla barn mer? Minst troligt.. Men städade iallafall! Och nu är jag hemma, om en timme är det middag så jag ska sta mitt rum innan i think! Byta gardiner och göra det fint!
Bjuder på en låt för att jag inte har någon fantasi!


Vinterjackan!

Jag lägger ut bild på den nu! En vanlig tunn fjällis som alla ungdomar har. Kul liv men varför inte? 2500 :-


Vaken tidigt!

Nu ska jag till stallet, morgonfodra osvosv. Ta hand om Prinsen sen fixa ponnysarna inför barnridningen! Efter det så blir det städa lägenheterna sen blir det hem och städa mitt rum och plugga! Men vi hörs!
Just nu, soet!


Idag

Sorry för bloggningen. Men aja vaknade runt 12. Drog till centrum, mötte upp Maria och vi kollade i centrum, jag köpte en vinterjacka! Sen åkte vi till stallet och jag longerade och följde med Maria när hon red Isa. Sen körde vi bil och lalla fast det tar vi en annan gång.. HAHA! Sen åkte jag hem. Fixade mig snabbt, drog med Emma till heron och softade, Mcdondals.. fyfy men det är det första jag åt idag så det är väl okej ändå..? Nu är jag hemma. Ska snart sova, för det är en lååång dag i morgon..
Bilder ifrån nu/ikväll!


-

- Bio med Emma nu hejdå -


Sitter i tele med Lillis

Tja, sitter i telefon med Lillis nu! Vågar inte sova, är jätte rädd. Tror någon ska döda mig, kommer somna när som helst FML.
Jag och Lillis!


gnatt

-Sova nu. PUSS-


Ryan Atwood ♥

Godkväll bloggen. hehe, asså jag pluggade lite men det gick åt helvete, sen kom Alex och vi gick till coop. Jag köpte tacko cips och dipp som jag nu ätit till O.C Så jävla bra och jag är kär i Ryan. Det är inte första gången jag ser på O.C . Men jag tröttnar aldrig. ♥


Hon har allt

Hon har kroppen,
Hon har håret,
Hon har ansiktet.
Hon har allt!


Plugget i andrahand / Hiss på den här väskan!

Eftersom att jag ska ta plugget i andrahand (efter min häst) så måste jag kanske köpa en väldigt bra väska. Mina går sönder om man har böcker i dom typ? Så jag funderar på den här. Det är snygg, det är ju en solkar hiss!


Måte plugga iförväg!

Jag har pluggat ganska mycket! eller typ hela tiden utom kanske en kvarts paous + att jag åt nyss. Ska vila lite, sen plugga lite till. Jag är iallafall klar med veckans mål + lite på andra veckan, men eftersom att jag ska resa om 3 veckor så måste jag ju ligga före? (a)


Just nu!

Bloggar när jag är klar med allt plugg! Vi säger om tre timmar? Typ sant men jag måste vara nogrann..



-

Nu ska jag till coop! Sen blir det plugga. Vi hörs


Jag tror jag vill färga om mitt hår

Många blonda slingor vill jag ha nu. Typ såhär, var tror ni om det?


Vitaminbrist??! / Hiss till vitamindricka

har just städat köket. Nu är det rummet kvar sen ska jag fixa lite med tvätten. Efter allt det här ska jag sätta mig och plugga. Sen hoppas jag att alla slutat skolan så någon kanske vill gå med mig till coop och köpa middag, eller bara något att äta. Är jätte hungrig. Idag har har ätit två ägg till frukost + vitamindricka när jag var på coop! Sen har jag ätit fiskbullar och potatismos till lunch! aa jag gillar fiskbullar.. Jag vill ha en till vitamindricka. Asså jag kanske mår dåligt för att jag har vitaminbrist? Fan vet jag..


Mamma shoppade lite till mig

Inför vintern typ. Fett snel mamma jag har! ♥

En feeströja, ett oar vantar och och fake pälsboll mössa! Funderar på att köpa en äkta till vintern!




Vände vid bussen!

När jag var vid bussen kände jag mig dålig. Så jag vände hemmåt, jag har känt mig dålig i några dagar nu, antingen är jag bara vanligt förkyld och ont i huvudet! Men det går inte upp och inte ner. Jag tog TVÅ iprem men det funkade inte heller.. Tänk om jag kommit in i en såndära höstdeprition? Aldrig gjort det förut. Hur käns det? ha-ha.
Preicis utanför mitt hus!


Praktik nu!

Ska gå till bussen nu! Ska hinna köpa en latte innan praktiken. Kommer hem runt halv 7 ikväll kanske? SES DÅ


Dagens!



Känner mig verkligen sjuk nu..

Sitter vid datan litegrann.. Softar duvet! ;) Jag mår illa och har ont i halsen och villbara ligga kvar i sängen.. Men jag kan inte för att det är lixom PRAKTIK! Och det kan jag ej missa. Bloggar när jag är klarfixad! PUSS'
Jag och Jos förra vintern!


Plugga!

Nu ska jag sätta min och plugga! Men jag bloggar i morgon! PUSS PÅ ER


HOME

Drog med Emma, vi softade lite grann. Åt suci och typ drack vitamil dricka. Sen en latte, det var trevligt! Nu är jag hemma, tror det snart blir sängen!


Känner mig sjuk!

Den här dagen har vart ovanligt låååång! Hade frisörlektion till 1. Vi fönade med rundborste och sen rullade vi lite + tuperade! Det gick sååådäär.. Sen kom poeten och vi typ skrev beretelser om våra grannar man ba .. ? Men det var trevligt! Sen kom jag till stallet och longerade min Prins! Hängde lite med Vanessa på 11 år. HON ÄR COOL! vi åt glass, och typ rullade halm. Kulkul. Nu är jag hemma, ska träffa Emma soooon och då blir det kvb-plan.
En bild ifrån skolan, tvåbilder på min katt (just nu) och en på mig (just nu)


Det är dags nu

Tiden är inne.. jag måste gå till bussen.. hejdå

Njut av låten när jag är borta!


Godmorgon KÄRA bloggläsare (?)

Gomorooon bloggen! Är typ klar nu. Ska städa lite i mitt rum innan jag går till bussen mot skolan! Idag är det skola, och det är Torsdag = frisörlektion :) Men vi har inte det hela dagen idag. Det är en poet som ska ha en lektion med oss med man ba vafann! Sen blir det stallet iallafall! Efter det..? Vet inte vad som händer. Men såhär ser jag ut idag!!!! + Mitt te jag drack hehe.. Körde på en tjockare jacka.. Jag börjar bli förkyld. FML






Där kom det upp en ny design / Grönt!

Vad tycker ni? Var det fint eller fult!? Hade iallafall tråkigt och ville testa någon lite anorlunda! Men nu ska jag sova.. Men bloggar i morgon som vanligt!


Det ointressanta jag handlade idag!

Jag älskar ju halsdukar osvosv. + Deo.



Denna dag har rullat på bra!

Dagen var helt ok. Nej men den var fan bra! Började med matte och jag köttade! Men ska ta hem över helgen och P L U G G A Hela Fredagen faktiskt! (Låter som att jag är pluggis) Nej men nu är det såhär att jag kommer ligga efter om jag inte gör denna veckans mål. Plus att jag inte bara vill ha E i betyg. Jag ska satsa det här året. + Vi slutar 6 på Fredagar så man är inte taggad alls på att göra något! Men vi hade en håltimme, så jag Tilda och Robin drog till Globen och åt donken! ♥ Det är ju inte helt fel? Sen hade vi en lektion till i 10 min typ sen slutade vi man ba : tack för att jag väntade i två timmar för att ha en 10 minuters lektion! Men aja det var värt det för jag måste få min lärare att gilla mig. Sen när jag kom till stallet tog jag hand om Prinsen och fottade han och sånt! Efter stallet hängde jag med Maria i centrum och shoppade litegrann bara! Inget märkvärdigt men bilder kommer upp i ett annat inlägg
Här är iallafall andra bilder ifrån hela dagen idag!


BUSSEN!

Nu ska jag gå till bussen, efter skolan är det som vanligt STALLET! Sen kommer jag hem tror jag och bloggar! PUSS


Vad ska man ha för vinterjacka i år? / Hiss

Nu är det snart dags att köpa en! Jag tror jag ska köpa en boomerang!
Jag gillar vinterjackor, det är så mysigt att ha på sig dom med en stor halsduk!



Godmorgon bloggelito!

Tja! Jag har fått sova mycket inatt så det betyder att jag kommer vara på imba humör i dag (hoppas jag?) Har jut fixat mig. Ska äta frukost och sen fixa lite i rummet. Men SÅHÄR ser jag ut idag!












Nu blir det sängen

Godnatt på er!


UGGS - måste ha i vinter / HISS

Med knappar på är ju bara lite finare lite bättre haha.


Home again!

Åkte och tog pass. Haha asså jag fattade inte hur man skulle göra. Men aja fixade legg oxå iallafall, Soft! Sen käkade vi pizza och vidare mot stallet efter det och fodrade och nu är jag hemma. Allt är klart för imorgon så jag kan sova när som helst. Kläderna är bestämda så jag kan bara sova och kanske ta en fet sov morgon!
Jag älskar dig nu och föralltid, Eric Saade! ♥


-

Nu blir det passfotto puss


Shopping

En halsduk med två bollar på ändorna av halsduken (?) Svart. Sen örhängen! (Har just bytt örhänge ifrån läkörhänget till ett vanligt!


Svar TEZZ

Vi träffas på fika, säg vilken tid och plats BROR.


Man levde i en drömmvärld utan massa knas!

Min dag har rullat på riktigt bra än så länge, efter frisörlektionen drog jag och Tilda till Globen! Shoppade lite osvosv. Bilder kommer! sen då? Tillbaka till skolan och skrev en dikt till en poet som kom! Poeten Daniella!! Tog tunnelbanan/bussen hem, och här är jag! Ska strax åka med min familj till Flempan och ta passkort efter det blir det stallet! Här kommer några bilder ifrån dagen inne på salongen , i ett omklädningsrum. Och bilden som vi hittade i en sandlåda haha!


Bussen nu.

3 lektioner sen idag blir det passfotto. Ska snart ut och resa, efter det blir det stallet och sånt. Men ni får ha det förjävla bra så bloggar jag ikväll!


Såhär ser jag ut!

Kände att jag inte kan vara seriös på bilder idag..




Normala morgon bilder. Gör bara det här för att jag är trött..


Godmorgon

Har just duschat. Lägger upp bilder senare om jag hinner som sagt när jag fixat mig.


-

Nu ska jag sova. Bloggar i morgon om jag hinner, kommer inte få mycket sömn puss.


Livet rullar på bra!

Skolan funkade ganska bra. Typ engelska och jag ägde.. eller något? Men sen mötte jag Maria i centrum, hon väntade på mig i en timme! Fett soet. Sen stallet och tog hand om våra heztar! Åkte till Huddinge efter det och kollade på en kille som jobbar i JC! Fett snygg.. Sen Mcdondals och bara umgåddes hehe. Åkte hem och Ebba kom och vi drog till Coop Extra och snackade om livet!




skola nu.

skola nu puss.

Tror jag ska köpa päslväst.. / Hiss

 


Det är ju jätte snyggt till en skinnjacka + lite varmare!


Tror jag ska köpa päslväst.. / Hiss

 

Det är ju jätte snyggt till en skinnjacka + lite varmare!


Måste ha dom här bilderna uppe.

Hade en bilduppgift på svenskan. Måste ha dom här bilderna på internet!


godmorgon

Såhär ser jag ut idag!! :)












Trött...

Den här helgen har jag inte sovit mycket. Men jag tar igen det nu. 13 timmar om jag går och lägger mig nu och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Bloggar i morgon! puss


Det här sitter jag och äter nu

I ett lagomstädat rum sitter jag och äter det här. Livet skulle vara ganska perfekt nu om jag hade en pojkväl breve mig höhö.. -.-


Vet att jag är dålig på att blogga!

Hejsan! idag har jag städat två lägenheter och firat mig och min hästs halvårsdag en dag senare! :) sen har jag kollat när min syster tävlade på grannstallet! kulkul. Nu är jag hungrig och trött! Ska städa mitt rum oxå innan jag äter och sover för jag måste bli klar med det innan. (förlåt för att jag inte bloggat så mycket föresten)
Men här är maten prinsen fick idag.


-

Ska åka till Mammas jobb hon ville typ ha sälskap så vi ska äta fett slurre sen blir det sova där. Imorgon är det en jobbig dag men jag får väl överleva! Puss


Min och Prinsens halvårsdag

Sorry för att jag ej bloggat. Men som jag sa igår, jag sov som sagt i stallet .. efter många om och men. Nej men jag ville inte sova där men aa är man lättövertalad så är man. Idag har jag vart i stallet och firat min syrras små tvillingar! Gulligullgull. Sen har jag vart i stallet. Den är min och prinsens halvårsdag idag! Världens bästa! Nu är jag hemma, ska träffa Emma ikväll kanske. Hoppas det! pallar inte sitta hemma.














RSS 2.0