Det är fest nuuuu. Hos maddemaddemaaaddee!

Klar nu. Bussen går 33 så ska väl börja röra mig snart! Först middag hos syrran och sen vidare till Madde och där ska jag och Lillis vara nykterister hela kvällen! Så duktiga vi är! Ska ringa henne nu ioförsig! Men såhär ser jag ut ikväll!


Hemma nu!

Hemma nu! Dags att hoppa in i duschen och fixa mig! Bloggar senare när jag är klar! PUSS


Mot centrum!

Hejsan bloggen! Ska röra mig mot centrum nu och försöka hitta glitter som man sprayar i håret. Fett snyggt visst? Men jag bloggar när jag kommer hem! Puss på er!


-

nu ska jag till stallet. Sover hos syrran inatt. Bloggar imorgon! PUSS


You are the one that i dream about all day!


Shoppingen! / Tack världens bästa mamma!



599:-

Sen boken!



75:- tror jag!


Centrum med mamma!

Hejsan bloggen! Åkte till stallet tidigt i morse och fodrade och matade smådjuren och gav alla djur vatten! Så det är klart, mamma hämtade mig eftersom att Prisen har skitat ner så mycket så det var tvungen att bli tvättat ;) Sen åkte jag med mamma till centrum för hon skulle köpa snygga byxor till pappa för dom ska bo på hilton hotell över helgen och fira nyår! Mysigt för dom. Mamma köpte en poncho (stavning?) till mig! jätte fin, bild kommer. Sen köpte hon en bok´, vi köpte oxå en gemensam pressent till Pernilla på vårt stall i julklapp :) Hoppas hon blir nööjd! Juste jag fikade med mamma en snabbis också!


Vart lite dålig update

Ber om ursäkt för dålig update! Men jag har faktiskt läst och duschat osv! Men nu ska jag borsta gaddarna och sen typ.. aa sova. Kul liv, eller? -Men aja puss på er!


Är jätte trött!

godkväll.. ? Åkte ju till stallet. Tog hand och gav hästarna mat och vatten. Samma med smådjuren! Hann rida prinsen i kanske 10 min för sen kom hovslagaren helt oförberett till min syrras häst. Så var tvungen att fixa det. Red inte min häst mycket tack vare hennes häst -.- men aja hon får helt enkelt göra samma mot mig någon gång! Kom hem för några timmar sen. Har bara setat vid datan. Är jätte trött eftersom att jag inte sov mycket inatt! Men aja bilder ifrån idag. På Prins och hans nya täcke!


Jag går ner för dig!


Morgonfodring

Igår var det galet kul. Vi var ute och gick, köpte mat, sprang ifrån människor. Sen fick vi hem och kollade på film! :) Den var grymt bra, men nu är det morgon = morgonfodra hästarna! Possi


Det här köpte jag!



Träns, inspänning, hästgodis och ett vintertäcke!


Såhär kul har VI!


Hööks!

Kom just hem! Åkte till hööks men Lollo och kom hem med lite saker hehe. Åt på resturang osv. Mysmys. Ni får bilder på det jag köpt snart!


Nu blir det stallet!

Sen hööks men Lollo! Men vi hörs ikväll när jag kommer hem. Lollo ska antaligen vara med mig ikväll woohoo!


Jag har otroligt söta kattungar!


Farsta med mamma!

Hej på er! Vaknade vid 8 haha. Var hemma , låg i sängen och droog lite hehe. Sen åkte jag med mamma och shoppade! Fick en tröja, två böcker och ett par nya skor :) + så fick jag 1500 kr. Jag ska till hööks snart med Lollo där jag ska spendera dom pengarna! Lika bra att lägga ner pengar på hästen! Mamma ska köra mig till stallet om kanske en halvtimme? Då ska jag ha lite markarbete med Prinsen! Men här är bilder på det jag köpte!

Tack mamma! ♥


Ibland är jag smart!

När du är kär, blir du sårad
när du blir sårad, hatar du
när du hatar,försöker du glömma
när du försöker glömma, saknar du han mer
när du saknar han mer, blir du kär igen..

Så aa hahaha ett tips till er alla. Bli aldrig kär! ;)


Tappat bort mitt kort !?

I stan med Tilda var det mys. Åt på donken (måste sluta med det) Hittade inget att köpa innan vi åt. Efter hittade jag ett jätte fint linne och sen ett par örhängen, men i kön hittar inte jag mitt kort. Jag har tappat bort mitt kort lixom? Så kunde inte köpa det, mår typ dåligt över det eftersom att jag verkligen ville ha det jag skulle köpa. Menmen, vi var där några timmar. Är nu hemma har pratat med Lillis i telefon, och YES henne ska jag fira nyår med! Fan vad myysigt!

Bild ifrån NU!



Haha jag är jätte röd om kinderna - standard!

kanske inte är albino-fitta eller vad nu en f to the j to the ortis kalla mig. OPSIE





Fodring!

Sorry för negativt inlägg innan. Men jag var trött osv. Jag har ett morgonhumör. Menmen nu är jag hemma och har fixat mig. Ska gå mot bussen om typ en timme haha typiskt mig att bli klar år innan! Men aja här är bilder ifrån hur jag ser ut idag + lite bilder ifrån morgonfodringen på Prinsen!


Kul att MITT liv gick åt helvete :')))

Godmorgon bloggen. Förlåt att jag inte bloggade igår men det hände lite grejer. Sov skitdåligt inatt av att kattjävlarna sprang runt som jävla idioter i mitt rum. Och sen självklart kunde jag inte sova av privata själ. Hatar när folk blir sura på mig utan anledning.. :( Men aja nu ska jag morgonfodra och fixa lite i stallet. Sen blir det hem och fixa mig sen stan med Tilda. aja ni får ingen bild. puss


hejdå

Nu ska jag börja röra mig puss


Bloggen har vart lite nere va ?

Godmorgon! Haha bloggen sög igår va? Jag förstår det! Men jag sov hos min syster. Hon hade ridlektion för mig och min syster! Det gick faktiskt bra. Världens finaste underbaraste PRINS var jätte duktig och gjorde sitt bästa! Han kan ju inte så mycket! wellwell åkte hem till henne efter det och vi köpte pizza och chips och dipp och åt godis! Trevligt! Nu är jag hemma, ska duscha osv. Sen ska jag till en lägenhet och "jobba". Vill till hööks sen och köpa något till min bebis. Men vet inte om jag orkar. Men aja mer uppdatering senare. Eller juste det var storm inatt och pappas bil fick ett träd över sig :o



Och sen en bild ifrån stallet yesterday!


Nu ska jag

Bege mig till min syster. Sen till min syrras exman haha och efter det blir det stallet. Funderar på att träffa någon kompis ikväll.


Godnatt

Tidigt på julafton. Lär ju ligga och lyssna på musik heeela kvällen. PUSS


Snodde listan ifrån My. Hon är inte den ända som gör detta på Julafton!

Alla ryttare gör detta!

När red du senast? - Halv vecka sen?
Vem red du? - Prinsen!
Red du för någon (isf vem)? -  Nej inte då
Tyckte han/hon att det gick bra? -  Red ju som sagt inte för tränare. Men han skötte sig
Har du haft gymkhana någon gång? - Aråå
Hur länge har du ridit? -  Haft häst hela livet så har ej något fast datum haha
Har du någon favorithäst (vilken/vilka)?- Jos och Prinsen
Har du badat med häst? - Jaop
Vad är roligast: dressyr/hoppning? - Dressyr!
Vilka är din favoritfärger/tecken? - Helsvarta hästar är ju lagom snygga!
Har du/haft någon sköt-, medryttarhäst? Skötar häst ja
Har du tävlat? Inte seriöst
Har du tagit Grönt kort? japp
Vet du hur man lastar?  jaop
Har du suttit i en hoppsadel? arrå
Har du suttit i en dressyrsadel? all day
Har du suttit i en westernsadel? aa
Har du ridit med westerntyglar? Aa ..
Har du ridit en travare? Jaa två stycken tror jag?
Vilken är din favoritras(er)? Asså jag gillar ju welch som ponny, inget annat faktiskt. Fullblod som prinsen är fina. Men favortirasen som man lixom "lägger märke till" i mina ögon är halvblod.
Går du på ridskola? Nepp men har gjort :o
Rider du stor häst ofta? Prinsen är ju stor hezt
Har du ridit en häst som är över 170 i manken? japp 
Har du gråtit när du lämnat en häst? aa
Du har ridit en kompis häst någon gång?Jarå
Rider för privattränare/brukar vara med på träningar? Jag brukar rida för privattränare. Tycker inte man får ut något av det att rida i grupp. Vill ha en tränare riktad imot mig och ingen annan när jag rider. Då blir jag sur haha!

Haha kommer ihåg det här ridpasset. Vågade inte ta tag i honom alls! Tyckte synd om honom för att jag inte trodde han var van..


Var en mysig julafton med familjen.

Nu är det typ slut, var iallafall god mat och awesome sälskap. Fick fina presenter oxå. Hade inte önskat mig speciellt mycket. Men en resa till Paris är ju inte helt fel heller? ;)

Mössa och vantar till stallet av Sickan!



Underkläder av Sabina, Kattis och barnen!



En tröja av Pernilla!



Ett halsband av syrrans pojkvän Michalis!



Örhänge av Kattis, Sabina och barnen!



Ring och halsband av Kattis, Sabina och barnen!



Och en klocka av Angelica och Veronica!



Tack för alla jätte fina julklappar! :)


Dagen innan julafton!

Godkväll bloggen. Asså har setat vid datan sen sist. Inga julkänslor alls och jag vill ha en pojkvän. Skrev det på fb och många gillade men ingen ställde upp. VAFANDÅ. Aja det kommer det kommer. Nu ska jag typ venne vad. Sitta vid datan lite till. FInns inte mycket att göra dagen innan julafton.


Godkväll!

Gjorde inget speciellt med Maria. Men vi hade roligt iallafall, standard. julfika i stallet, mysigt! Fick en julklapp av Pernilla Tim och Isabelle. Fett snälla tack så mycket! ♥ Men wellwell är hemma nu. Ska äta julgodis och dricka julmust!

Tofflorna jag fick av dom i julklapp :D


Godmorgon!

Vaknade vid 4 och kunde inte somna om. Haha låg och tänkte och lyssna på musik. Nu på morgonen har jag kollat på film med min syster! Fixade mig precis och ska snart dra och träffa Maria men hon är långsam så ? Ska plocka ordning lite i rummet. Haha storstädade igår men ser redan ut som fan! ;)

Här ett örhänge jag köpte igår. Snyggt va ?


Lycklig just nu

Vet inte vart jag ska ta vägen. Allt snurrar men är så jävla glad. När jag är glad vill jag träffa kompisar som jag kan snacka med. Men ingen kan.. Vafan? Då bara för att inte bara sitta sitilla för att jag är glad.. Börjar jag städa omedvetet. Så aa ska nog städa hela rummet och sen tända ljus och bara njuta av livet? ;) PUSS

[hjärta]


Home sweet home

Den här dagen var soft! Åkte till skolan.. avslutning osv. Åkte till stan med Tilda sen. Åt donken och sen kollade runt lite in the city! Åkte till stallet efter det, tog hand om Prinsen, bytte vatten förberedde hö och matade alla smödjur! :) Nu är jag hemma. Har just gjort en smootie. haha 2 avocado 1 banan och ca 1 dl mjölk. Mättande var den! ;)


Bråttom nu

Idag är det avslutning, efter det ska jag och Tilden till stan och äta mat bror hon ska kolla julklappar btw. Ehm bråttom nu så this is how i look today baby!


Lagde mat osv

Gud vad kallt det är ute. Men jag överlever.. Var ju i skolan idag och på båda lektionerna kollade vi på film. Så det är soft men känns onödigt eftersom att jag sett begge filmerna, menmen! Ska man ha bra närvaro är det bara att gå på alla lektioner! Kom inte in i sadelkammaren i stallet så aa jag kollade till Prinsen i hagen. Hemma nu och har lagat mat till familjen, vart makaroner och köttbullar, standard haha! ;)


Godmorgon ;)

Fixade mig på en halvtimme! ;) Idag är det en standard dag. And i like it! Men nu ska jag äta frukost!

This is how I look today!






Godnatt!

Nu ska jag sova. Puss på er!


Min bäästa sida!






Här är sakerna mamma köpte till mig och Prinsen! ;)


Ny design!

Min kära vän My gjorde en design till mig! Visst vart den awesome! ;) här är länken till hennes blogg, och börja följa den, den är awesome! Världens bästa my! www.thestablegirl.blogg.se!


Min älskling börjar må bättre!

Godkväll bloggen och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det otrevliga inlägget innan. Men somliga förtjänar det. wellwell idag i skolan kom jag 20 min sent för jag trodde vi började lite senare wopsie! Hade frisör idrott och svenska prov. Är inte nöjd med det men läraren sa " Det här är ju inget F vad pratar du om " Så aa får hoppas på det bästa ;) . Åkte till stallet, min älskling verkar må bra nu iallafall. Lite ont, antagligen en broddspark. Inget allvarligt dvs, men han får vila ett tag! Städade min del av sadelkammaren och hittade lite min mor hade köpt till mig. Jag har väldens bästa föreldrar! Kom just hem och ska fixa lite inför morgondagen POSSI

Går ej att lägga upp bilder? Eller inte att ladda upp menmen..


DAGENS UNGDOMAR

HAHHAA så jävla komiskt. "sanningen kommer aldrig komma fram" Är det mitt fel att DU sprider falska rykten? Jag ställde en fråga, men du var för FEG att svara. Sen kommer lite smörargrejer på det. Vad är det du vill? Du kunde skriva till mig, men så fort jag frågade en sak svarade du inte. Vill du veta varför ? För det inte finns ett jävla svar. Patetiskt. -idiot


i'm falling appart!


why is it over.

godmorgon. Igårkväll pluggade jag inte så mycket. Mest läste igenom. Sen vart jag så jävla sur, jag ringde Tilda och hon fick mig på bra humör :D Har iallafall just fixat klart mig and this is how i look today! :)


Plugg!? Prov imorgon.

!?!?


i diden't wanna hurt you. Baby i love you.


Gick ut en snabbis med Emma

Var ute och gick i ca 1 timme! Lika bra eftersom man käkade donken idag! Nu ska jag ta fram lite grejor och sen plugga! Possi


Home!

Kom just hem, Skolan gick bra som vanligt, drog till stallet och Prinsen har fått en spark.. Det suuger ju riktigt mycket. Om han inte är bra i morgon blir det väl vetrinären. Standard.. Åkte till Huddinge Centrum och åt McDondals! Mums. Är hemma nu ska börja fixa lite inför morgondagen!



Bjuder på en gammal bild.


Godmorgon!

Godmorgon. Snö på marken, det sög ju menmen. Är det vinter så är det.. Har just fixat klart mig. Ska kolla vilken buss jag ska ta sen. This is how i look today!

Man ser inte min nya hårfärg tydligt på bild. Menmen..


Hehe vad gör jag?


Svar!

Det var någon som frågade hur mycket jackan kostade och var den kom ifrån! Ingen aning om vart den kom ifrån, men på påsen stog det "roco baroco" så antar det haha? ;) Och den det var typ rea när jag köpte den så den kostade endast 2700! Skriv gärna namn när ni komenterar! :)


FAKTA hehe.

Namn: Daniella Pyret Blomstrand
Piercingar: 6 hål i öronen
Tatueringar: Nej ska skaffa när jag flyttar hemifrån osv 
Längd: 1, 61!
Skostorlek: 38
Hårfärg: brunt
Är du kär i någon: Asså nej :O
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja
Tänker du på självmord: Absolut inte :)
Tycker andra att du är attraktiv: vet inte
Röker du: Nej
Vilken parfym använder du: hjärnsläpp. glömt vad den heter! :O
Gillar du att tvätta: all day all night
Gillar du Berg-och-Dalbana: jaråå!

SENASTE..
Film du hyrde:
i do know
Film du köpte: VENNE
Låten du lyssnade på: you are my only hope
Låten du hade på hjärnan: Samma
Personen du ringde: EMMA
Tv program du tittade på: venne
Personen du tänkte på: Skit i det du

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Jarå!
Gråtit över en flicka: Japp!
Ljugit för någon: ja
Varit i slagsmål: näe.. ?
Blivit arresterad: Tagen av polisen, yes

ANTAL..
Gånger du varit kär:

Gånger ditt hjärta brustit: Ingen
Hjärtan brustit på grund av dig: zero
Gånger ditt namn varit med i tidningen: venne asså
Ärr du har på kroppen: har väl några

SENASTE..
Bok du läste:
Hur kär får man bli
Personen du fick mail av: stallet
Personen du fick brev av: får aldrig brev
Personen du fick sms av: min syster
Gången hela din familj åt middag tillsammans: på kryssningen i maj?
Saken du köpte: Godis
Vad har du gjort idag: Stallet
Var det kul: Aråå
Hur tidigt stiger du upp: beror på när jag vaknar
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra idag: Ska bege mig och städa en lägenhet snart
Är du seriös: Om det är en seriös stuation. aa!
Vad är du allergisk mot: inget
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray: nepp
Kan du stå på händer: Ibland så
Favorit serie: O.C
Håkan Hellström eller The Ark: ingen! 
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Venne
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: ja
Är du glad nu: nej jag är trött!
Var du glad igår: Yes.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: näe
Vad dansar du till: musik
Stockholm är: CENTRALT
Göteborg är: venne var ett tag sen jag var där.
Kan du sjunga: nepp
Mer värt än guld: Min häst och dom närmsta
Spaghetti eller makaroner: spagetti
Ett land jag helst vill besöka: Grekland OLALA

sjukt kallt!

Hade ju lite barnridning i morse. Kom just hem, vill bara ligga hemma idag men jag kanske skulle träffa Malin idag och antingen åka till stan eller Farsa centrum. Vi får se hur det blir med det!

Min salad igår! Datan dog när jag skulle ladda upp den här bilden!


Lång dag!

Godkväll osv! På salongen gick det bra! Fick göra ganska mycket vilket är kul och läskigt. Men jaja, dom ville att jag skulle stanna en till timme, men jag kunde inte så vad ska man göra lixom. Juste dom sa att jag hade snygga kläder! :D Åkte till stallet och övade Prinsen på att lyssna på endast rösten, han var väldigt uppmärksam så i slutet när jag sa BACKA så backade han utan något sorters tygeltag, inget med skänkeln. Långa tyglar oxå. Han backade! ;) Nu är jag hemma. Mamma är och köper en salad till mig. Har inte ätit något sen frukosten, eller jo efter stallet kte jag och köpte lite naturgodis!


Godmorgon!

Gick upp 5 och morgonfodrade. Somnade när jag kom hem och vaknade vil kvart över 8 och fixade mig ;) Snart ska jag åka to the work. Ska bara äta upp frukosten och borsta gaddarna osv. Bloggar antagligen ikväll när jag kommit hem? Juste Lollo kom till mig yesterday och det var MYS :)


Helt slut!

Kom just hem! Vart verkligen en låång dag idag.. Fick göra väldigt mycket saker idag så det är rooligt! Men jag råkade sabba ens bruds hål i ötat när jag kammade hennes här. Hon började whina.. det sög ju menmen skyll fan inte på praktikanten! Hemma nu. Lollo kommer snart men innan det blir det middag whit the famila!

Tyärr är det fel på min mobil just nu, den vill inte ansluta sig till datan så ingen bild, sorry!


Bussen!

Bloggar när jag kommer hem possi


This is how i look today!

hehe blött hår och endast linne på mig. Ska börja fixa mig lite seriösare snart eftersom att jag måste börja gå to the buss station about en halvtimme :) Idag är det praktik till 18:00!






Myskväll hos syrran igår!


Åker snart

Finns inte så mycket att skriva. Åker till min syster typ strax. Blir ingen mer bloggning förs än i morgon på morgon. Have a grejt night everybody.


Snart bär det av till min syster och sova hos henne!

Skolan idag var typ otroligt soft! Vi gjorde ingeting vi inte hade gjort innan. Hade lite prov osv. Men aja det fixar man ju :) Fick slut en och en halv timme tidigare woopwoop. Tvingade med Robin till stan och köpte the jacket. Tilda kunde inte komma idag tack vare våra älskade SL chaförare, ta er påriktigt. Men thats it är hemma nu. Min syrra kommer typ hämta mig om en halvtimme så sover jag hos henne!

Här har vi min NYA vinterjacka !

'
'






Godmorgon!! :D

godmorgon! Har just fixat klart mig, eller aa har håret kvar. Får se vad vi gör med det hehe. Idag är det bara frisörlektioner! Roligtroligt. Efter det blir det mot stan med Tilda för att köpa min jacka! Får se om jag åker till stallet efter det eller om jag åker till trångsund till min syster, well we will see. Aja this is how i look today. Nu ska jag äta frukost! :)


Godnatt!

Nu ska jag sova possi!


Har just..

Tvättade precis mina hunters och uggs! Jag ska köpa såndär olja till hunters som gör så dom glänser, och sen ett par strumpor till dom också! Nu ska jag leta kläder tills i morgon med lite tända doft ljus!


I'm so lucky




Jag och Tilda i stan. Fett glada och söta tjejer!


VART CENTRALT OSV

Den här dagen har jag hunnit med ovanligt mycket saker? skolan först, hade matte sen lunch sen skulle vi ha engelska, men vikarien kom aldrig så alla drog typ. Jag och Tilda åkte till stan. Jag hittade en ny vinterjacka , ska ditt imorgon och köpa den. Tack bästaste föreldrar älskar er ♥ Men wellwell jag och Tilda var väl i stan ett tag, fett myysigt! Måste bara ha en pojkvän nästa år och gå runt med i stan osv! Jag åkte iallafall hem sen, käkade men päronen, sen körde mamma min till stallet och aa jag longerade Prinsen osv! Mockade DUVET. Är forever alone ensam hemma nu typ. Det spökade hos oss inatt tydligen så detta känns osäkert.

Har aldrig tyckt det vart något speciellt mysigt med julen. men nu tycker jag det, vad hände haha?


HEHE

Den här dagen har rullat på ganska bra sådära. Hade Frisör, fick lussebullar och festis. Gött :) Min frisörlärare typ log och var glad mot mig idag? Vad har hänt? Men aja det är ju bara bra antar jag :) Sen drog jag malin och tilda hem till mig för dom ville se mina kittikattungar.. Tilda vart absolut inte kär. + Jag var tvungen att lämna min syrras hörlurar.. Sen back to the school och hade svenska. Svenska vikarien var sooft! Snackade walla bre habibi. Nej men vi snackade slangord osv. HELT OK. Stallet fick jag galoppera Prinsen för första gången på ett tag.. Men hemma nu ska fixa till lite sen vet jag inte vad.


Gomorooon

God morgon! Nu har jag just fixat klart mig osv, skönt. Ska äta lite nu. Men ThisIsHowILookToday!!





Sängen NU

Nu ska jag krypa ner i sängen. Vill vakna i tid i morgon! POSSI


Dom där ögonen dööödar

Kom just hem! Skolan idag var sååådäär soft. Matten sööög. Eller aa fattade ingeting, awesome (?) Hade engelska och svenska med en vikarie.. hon lixom kunde knappt snacka svenska eller engelska.. vafan är det här? Men aja hon var söt som lät oss sluta tidigare :') Red min prinZe på volten. Lollo red merry om the way (?) så det var kul med sälskap. Sen fodrade jag och gjorde allt man mååste göra ;) Fåren osv. Tog hand om kaninerna! Red lollos ponni Rudolf. Det var väl kul men fick damp HAHA :) Sen fick jag åka med dom hem, eller aa dom körde hem mig med andra ord. Snela heztar det där! :) Men nu ska jag fixa inför morgondagen POSSI

Aa som sagt, ögonen döödar.


Godmorgon

Drömde fina drömmar men ändå en dröm som gör en orolig. Men im alive! säker på att mäniskor man känner är det. HEHE komplicerad jag är. Men iallafall den här dagen måste bli bra, det startade bra, jag brukar inte vakna och vara glad, men vad gjorde jag? Så aa den kan inte bli något annat än bra! Just fixat klart mig! Ska börja gå tó the bussstation about 15 minutes. Bra engelska bror. Men aja bjuder på lite morgon bilder! THIS IS HOW I LOOK TODAY BABY.. O_o



-

Nu blir det sooova. Long day tomorow. Possi


Här är min hästs far!







Jag har letat som en galning!

Men äntligen hittar jag bilder på dig ifrån galoppen! Du kom tvåa mitt hjärta!


NU JÄVLAR

Nu blir det såhär. Jag lägger ner typ flera hundra(tusen) Kroner varenda måndag på gooodis, maat , läääsk, dricka allt asså nej! Jag ska shoppa mer istället, gå på bio , göra nööödvändiga saker som inte bara förstör! Så det betyder , inget godis om ingen bjuder (a) ska bara vara nyttigt och om jag ska käka något är det inte för att jag är sugen , det är för att jag ska vara hungrig! JAG SKA BLI FETT SNYGG TILL SOMMAREN OXÅ! POSSI

Vill inte sluta såhär. Ahaha ironi


Jag har iallafall något att spara till och något jag vill ha? / Hiss

Jag jobbar ju lite så varför inte satsa på det här till, next vinter! ;)


Gurka! (y)

Städade undan lite i mitt rum. Det var inte så farligt hehe. Nu sitter jag och äter gurka (!) och ska plugga lite,


Ändrade lite på bloggen!

Ändrade lite på designen. Vart lite "stilrent" nu, eller något? Vet typ inte vad ordet betyder menmen, det se mer frächt ut nu. Innan såg det typ galet barnsligt , men lite roligt ut. Nu kanske det blir mer intressant att läsa? Aja jag har ätit lunch nu och kollat ett avsnill O.C . Måste ladda ner box tre nu + några andra filmer! Men nu blir det städa the room! POSS


Blir inget Farsta idag..

Hemma och har vart det ett tag! jag skyndade mig hem ,, verkligen skyndade och sen Malin sa att hon kommer vara klar typ om ett tag för hon hade inte vart i stallet än. Kul verkligen, så jag ska inte träffa henne idag, jag ska städa mitt rum lite sen ska jag plugga ett lååångt tag!


vaken

Vaken nu- Ska dra till stallet nu men vi lär höras när jag är hemma! POSS


Mår illa!

Började helt plötsligt må skit. Men aja ska ta en buss halv sjuk i morgon så hoppas jag är frisk ? POSSI


Asså fyfan! .. kär


Lyckad kväll med Andre osv!

Hemma ifrån bion. Vi kollade på LIGG MED MIG! asså den var rolig, jag skrattade typ all the time! Men Andre var på heron och jag vart solt, jag stirrade på honom. Man såg att han vart obekväm, eftersom att jag stog i en halvtimme och stirrade ut han. Men så rullar jag! Fick iallafall ögonkontakt! Nu är jag hemma efter att ha gått hela vägen hem ifrån stuvsta! Duktig..


HEHE

Och vem är  min hemliga beundrare? Haha nej jag har inte haft pojkvän det vet väl typ hela sverige? eller jo i 6an. Och det var ju sveriges seriösaste förhållande.. eller? aja sug av mig säg vem du är nu bara.

Vaknade tidigrt, taggade och städade en lägenhet. Sen hämtade mamma mig, fett snel. Red princen och han var otroligt gullig osv. Många pussar iallafall! Hemma nu, ska fixa mig strax. Blir bio med evelina bror! Får se hur kvällen slutar HEHE driver men bloggar senare! ♥


Baby jag kan se hur du fortfarande gråter.. osv

Praktiken gick ovanligt snabbt idag. Pallade inte städa lägenheten efter, är otroligt fitt trött. Lillis fick mig att lyssna på deppmode låtar. TACK LILLIS SITTER HEMMA OCH SKÄR MIG PÅ EN FREDAG! Nej skoja mitt liv är perfekt, bara jag får en pojkvän så, någon som ställer upp? NEHE SLIPP DÅ. Men aja nu bjuder jag på en depp låt. POSSI


Traska mot bussen

.. aa ni ser. Praktiken slutar kl 6. Då blir det hem till gustav och städa en lägenhet! Det är en lååång dag idag MEN det är sköööönt att ha alla lägenheter klara! Eftersom att jag gjorde en igår . och en idag = hela helgen typ friiii!


Det sved lite när klockan ringde!

Men det var värt att gå upp lite tidigare! Jag har hunnit med att duscha, raka benen och hade hårinpackning! Mys sen har jag tagit bort gammalt nagelack, tvättat ansiktet och hade ansiksmask! Smörjt in min i bodylotion! sminkat mig lite lätt sådära, Klätt på mig lagom fina kläder och NU är jag klar. En timme senare. Snabb? Oja! Nu ska jag bara välja lite smycken!


Helt igenomfryst!

Var helt genomfryst men nu börjar jag tina haha! Asså jag sov hos min syster inatt. Därför bloggade jag inte igår kväll! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt (?). Jag ska försöka sova dom sista 35 minuterna jag kan.. Sen blir det upp och fixa mig inför praktik! Det som händer efter praktiken tar jag i ett annat inlägg. Nu ropar sängen possi!


vaken och snart klar!

Sitter och käkar. Gött som satan! Aja bussen går om en timme, blir väl samma gammla vanliga! städa lite sen gå till bussen!


Fett gött!

Käkade MAX det var ju lagom gött. Nu ska jag torka av mitt smink sen ska jag se vad jag gör med mitt liv. Juste var hemma hos burger och aa jag gillade somliga afficher! PUSS


Ibland är jag söt!

Asså jag har världens träningsverk. Vill bara dö. men nejnej jag fortsätter leva :) Har galet tråkigt just nu så jag bjuder på dom här tre otroligt vackra bilderna bara för att!


Bilder!


Hemma nu!

Hejsan, efter många om och men är jag hemma haha! Fick sluta grymt mycket tidigare för min sista lärare skulle dra man ba OK visst jag kan gå har inget imot det! Så drog till stallet. Mockade osv. Min häst tog sönder boxen men den är lagad nu så inga komentarer. Trotts allt är inte han den första som tagit sönder den så käften bara. Han är iallafall sötast såå! aa ;) kom just hem. Ska dra till MAX om typ en timme och äta! Sen tror jag att det blir lite plugg innan sängen ropar! Men nu ska jag fixa lite så jag kan komma hem, till typ ett städat rum? Haha possi!

Haha asså Tilda ritade idag!! Trodde jag skulle dö lite asså haha!


Har just typ fixat klart mig. Lite småsaker kvar men jaja! Efter skolan, STALLET! Prinsen får skor på sig idag så det blir att longera! Han är soet! Men aja måste skynda nu!

SÅHÄR SER JAG UT POSSI


-

Nu blir det sängen. Possi


Allting har förendrats, men du finns kvar!











Kattungar!

Min katt fick kattungar förra Torsdagen. Visst skitsöta. Men dom skrämmer mig!




SÅ NU FÅR NI VETA FETT MYCKET OM MIG. Aa svarar typ ärligt!

VEM
Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Min syster
Vem tänker du på nu? Ingen faktiskt 
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
Vems hus var du senast i? Asså mitt?
Vem önskar du var med dig nu? Skit i det du!
Vem är din favoritsläkting? Fan vet jag.. :o

VAR
Var är din mobiltelefon? Bredvid mig Faktiskt :)
Var handlar du mest? Gina och JC ? HM
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Ifrån Thailand
Var åkte du senast bil? Igår

VAD
Vad åt du senast? Mackor
Vad drack du senast? Mjölk :)
Vad är det för färg på dina byxor? gråa
Vad är den närmaste saken som är blå? Afich på eric saade. Den är lite blå :D
Vad har du på fötterna? Strumper!
Vad är din favorit färg? Det beror på vad det är för dag och vad jag har lust med.
Vilken film såg du senast? Twilight!
Vad hör du just nu? Elementet som låter fett mycket,aa jag har ett extra element för jag fryser. VADÅRA 

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Arå!
Hånglat på en bio? NEPP
Hånglat i skogen? asså haha nej
Tyckt att din kusin är het? Nej?
Sovit naken? Har jag säkert haha
Kört över hastighetengränsen? Asså hahaha full gas på ettan? svar ja
Målat om ditt rum? Nej min mamma och hennes kompis gjorde det, jag palla inte..
Dansat framför en spegel? om man är med någon kompis,aa inte precis som att jag gör det forever alone
Fått hicka? Nej jag är efterbliven. vad tror du?
Dumpat någon? Aa du vet jag tröttnade på eric saade. SER DET UT OM JAG HAFT POJKVÄN!?
Stulit pengar från en kompis? Nepp!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? EHM aa tyvärr asså. Har faktiskt hänt
Varit i slagsmål? Nepp i dont think so
Smugit ur ditt hus? nej.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Asså jag venne, är feg så vågar inte berätta om känslor och grejer . Asså palla
Hånglat med en främling? Pass på den
Älskar eller saknar någon nu? Men ja låt mig jag tycker det är fett kul. 



Du är allt och lite till!

Du räddade mig. Den 1/5-2011. Världens bästa häst. Vad skulle jag göra utan dig? Så jävla underbar. Vi är lika varandra på sjukaste sättet. Om du bara kunde prata. ♥




Jobbigt idrottspass?

Denna dag har vart förjävla soft. Men vart lite småsur på min idrottslärare. Hon ba : Idag ska vi bara leka, inte jobbigt allt. Aa vadå för lekar? Typ den som sprang snabbast och gjorde armhävdningar och situps osv. FETT ROLIG LEK, jag dog men aja.. Drog iallafall till stallet efter. Prinsen är så jävla söt! Om man kan bli kär i en häst. D tror jag fan att jag är det! Men nu är jag hemma, ska hitta något att äta sen ska jag läsa en bok. Har typ muntligt prov i morgon. Man måste läst ut en bok för att klara det, så why not? Possi

Asså det här är så jävla mycket kärlek. Du gör mig lycklig. ♥


Asså ibland får jag till det på bild/Fyfan vad efterbliven.

Min kamera har aids. Bara så ni vet, ser förjävlig ut på bilderna. MEN DET ÄR INTE JAAG SOM ÄR FUL tro mig snälla? Det är kameran det är fel på.. Idag , skola har bara två lektioner. Och det är fan inte helt fel! Aja här är två soewta bilder på mig idag! + Frukosten som är uppkäkad. KNAS!




Nu ska jag plocka i mitt rum, borsta tänderna och sen dra. possi


Litet inlägg kan ni få nu :)

Hejsan, asså visst bloggningen har sugit men aja, lite text kan nu få nu. Jag har vart i skolan idag sen städat mitt rum. Aa det är allt för dagen. Lite bilder från dom senaste dagarna possio


Det var ett spel, och jag antar att jag förlorade?





Att veta att jag aldrig kommer kuna ha dig som jag hade dig förut gör ont. Men det ända som är posetivt med det här är att jag aldrig kommer kunna känna samma smärta för samma person. Det ända jag vill att du ska veta är att jag älskar dig, men det är helt omöjligt att jag skulle kunna säga det till dig. Vet ibland inte vart jag ska ta vägen utan dig. Du är något av det bästa som hänt mig! ♥


Om man har häst är det första man ska tänka på säkerhet. Ni andra DISSA

Dissar: Folk som rider, (hästar dvs) Utan att tänka på säkerheten. Rider utan hjälm. ligger framför hästen, lägger sig brevid hästen, sätter sig PÅ hästen när den ligger och sover, rider runt i girmma? och sen tänker "nej men han är snäll, han skulle aldrig sparka mig, han skulle aldrig gå på mig och han skulle aldrig slänga av mig för han är världens snällaste lalalla. JAJA dig häst är hur underbar som helst,, eller? Man ska aldrig lita på en häst. + Om hästen är så jävla snäll, visst sure okej. Men den kan bli rädd och du ramlar av, slår i huvudet och dör. Eller om du ligger breve den för att "ta ett kort" Och den blir rädd och hoppar på dig, aa skyll är själva idioter.

Ganska säker bild här då. ridhjälm, ridväst, hästens framben är lindade (kunde inte göra bak för han hade en skada i sommras) Boots så han inte trampar sig, sadel och ordenkliga ridstövlar MED klack. Livsfarligt utan, om foten fasnar och hästen springer, därför har jag säkerhetsstigbyglar oxå! ;)


HejJagSkrevEnBibel

Asså jag har fått jobb! Dom på praktiken vill ha mig där på lördagar, fett väärt! Men iallafall kul var det på praktiken igår! Sen mötte jag upp maria i högdalen BROR. taggade till heron brä åt och jag fick stånd, sen när vi kom in på bion fick jag ju ännumer stånd så det var en härlig känsla. Nej men asså man skulle ju inte tacka nej till jacob i twiligtht. ASSÅ HAN GRÄT OCH GREJER! helt sjukt , aa jag grät oxå så det är lungt. man får vara känslig! :') Sen tog vi bussen till centrum och bussen därifrån skulle inte gå om en halvtimme, så vi gick till folkets hus. haha på vägen ditt sa en gubbe till mig och maria avv VI inte skulle glömma att vi är bäst. det värmde. kom hem tillslut. Maria ville koka mackaroner men det förbjöd jag.... pallade lixom inte typ kl 1 på natten ställa sig och leka mamma ? GLÖM, hatar ungjävlar som vill ha mat. Vaknade fett tidigt för det springer ungar utanför min dörr 24/7. FML. nu sover maria breve mig, jag pratar med henne även fast hon inte svarar. FYFAN SER NU HUR HON BEHANDLAR MIG? nej men hon är ganska gullig faktiskt. Jag är galet hungrig så jag skulle kunna äta upp en ko. Nu ska jag städa (?) Random hejdå.

Att lägga ut en bild som inte passar det här inlägget funkar oxå. Jag och malin förra hösten, vill tillbaka.. :'(


RSS 2.0