Måste plugga mera känner jag.....

Asså tja bröder. Nu är det såhär att vi hade matte prov första lektionen.. asså det känns lagom okej. Kanske fixar hem ett C. Men jag vill ha ett B eller A så det betyder att jag måste plugga mer nästa gång! Samma sak med engelskan, får typ hålla tummarna för ett E lixom. Jävla skit jag vill ha bättre! Men aja hoppas jag blir förvånad när jag får tillbaka proven! Nu ska jag rensa lite bland alla pappren om frisör grejerna. Jag köpte ett block bok och limm så nu ska här fixas PUSS


Evertyhing will be okay in the end. And if its not okej, its not the end!

HAHA nemen oj nu är jag här igen. Ska fixa mig lite till sen dra. Efter skolan blir det stallet och ta hand om prinsen. Han får ny sko på fredag så jag antar att jag för överleva så länge ? Men vi hörs!

Bjuder på en bild på två kattungar innanför min jacka!



PLUGGAR OSV

Tja bloggen. Skolan idag var soft, varför ljuger jag? Nej men asså kolla först hade vi frisör och jag kunde inte konsentrera mig! Men jaja thats life i guesse? Sen hade vi gymnastik, det var vollyboll och läraren kallade mig för klassens sörfare, aa asså tro mig jag startade matchen och jag gjorde så dom andra förlorade aa precis kyss mina fötter. Nej men läraren skämmer mig seriöst. Sen efter det lixom jag har vetat i 3456789 år att vi ska skriva till tal. Men aa det ska vara inne i morgon. Och jag skrev det nyss , 2 a4 bror och skickade in till läraren LIKE SSHE SAID THAT WA SOULD DO! Så aa jag är stolt faktiskt. Juste var i stallet idag. Min hezt har tapat en sko, han får en ny på fredag. Men aja det gör inget att min bäääbis får vila lite, det förtjäner han efter allt han går igenom!  men aja Ska ta av sminket nu och fixa lite i rummet. Sen ska jag läsa en bok tills imorgon, för baby vi har prov i morgon i engelska. PUSS


I know

Hahhahaha hej, back again nu. Tror jag asså bloggen är seeg men aja jag offrar mig. Igår var det en dag jag ej pallar snacka om JAO! men jag och tilda var iallafall i globen och jag köpte pressent till mamma och lite till mig själv. Sov hemma, nu är jag här vaken dagen efter. Sna gå till bussen om en halvtimme och jag är redan klar. Så livet leker helt enkelt. Helgen sög dase, okej kanske inte, fredags - Olivia kom och vi hade fest.. elller?
Lördag- Skulle träffa maria men hon var sjuk, så jag ba fml. Men aja krya på dig då. Jag träffade lillis och my, sov i stallet . Söndag - var i stallet barnridning. Skulle äta lunch i farsta with my famila men en häst i stallet fick typ hjärnblödning .. :( Rip Alfrö! ♥ Drog till min syster och städa där sen vart det så att jag sov där. Hej nu har jag skrivit typ nästan precis sådär som en bibel ser ut = Mycket jävla text asså aaa LÄS PÅ EGEN RISSK! Ska skaffa mig ett liv nu PUSS

Bjuder en bild på mig och världens bästa häst!


You are the best thing i ever had!

första maj fick jag reda på vad äkta kärlek var. Jag älskar dig sjukt mycket Prinsen! Första gången jag seriöst grät av lycka!




Nemen ursäkta mig då.

Hejsan bloggen asså nu är det såhär att jag nästan inte orkar blogga all day all night! Men nu får stå ut! Iallafall haft praktik idag, fick 20 kr av min handledare för hon tyckte att det hade vart mycket idag och att jag var duktig! Snart är det middag med mamma pappa och min ena syster! MYS. Sen kommer olivia och då får det fan bli film och godis. Men jag bloggar väl imorgon! PUSSS


Sugit.

Sorry verkligen för att uppdateringen har sugit! Men aa min mobilkamera har inte velat det jag velat om man säger så. Men aja den här dagen har vart såådär. Fick tillbaka ett test-prov inför ett prov. Jag fick nästan alla rätt. Eller aa tre fel så jag är faktiskt förjävla nöjd. Läraren tycker att jag ska satsa på höga betyg i Matte! Sen skulle vi haft engelska prov. Men Läraren sa att dom som inte är redo för provet får gå. Så jag gick, åkte till stallet. Red prinsen och så. Nu är jag hemma, ska fixa lite iordining i rummet osv. På Söndag blir det ränsning av alla frisörgrejer. Ska limma in allt i ett block och renskriva. Skitbra att ha inför framtiden ju?


Bjuder på en otroligt gammal bild på mig och emma!


Put a condom on your heart cause i'm about to fuck it...

Det är sånhär jag är. Jag bloggar ibland och ibland inte. Idag har jag två pron i skolan sen slutar jag. Ska käka på resturang med lillis bror jalla och walla donken svär. Men det blir nice. Sen ska jag till stallet men ni hörs i en annan tid oh väder puss.


Mörka hörnet bror

Denna dag har lixom vart.. jobbig, hjälpte till i stallet osv. Sen jalla fixa prinsen och rida på volten. Travade han var cool brochään. Taggade hem BROR och nu är jag här. Vart här ett tag, sitter och skär mig i ett mörkt hörn och skär mig med tanke på att det är skola i morgon. Men vadskamangöra? Aja har kollat på O.C Typ all day all night. Ska typ plugga eller försöka skaffa mig ett liv nu. MEN VI HÖRS PUSS

bäst i repris eller hur fan säger man ?


Svar

En fråga om jag gick i kvarnberga förut. Jo sanningen svider men jag gjorde det. Och den skolan sög. Hejdå


Ursäkta att uppateringen har sugit

Igår var det praktik och det var fan fett kul! Men sen på kvällen träffade jag Emma och vi softade hemma hos mig NAJS, kolla på jallajalla och grejer. Idag åkte jag till stallet tidigt med mamma och sysrar. Det har kommit en ny ponnie till stallet. Välkommen bror. Sen drog jag och städade och nu är jag hemma. Städar lite i rummet osv. Ska städa lite till sen börja fixa mig lite smått. Maria kommer om några timmar och jag behöver inte precis lukta. Okej nej jag luktar inte , men äändå. Nej men nu ska jag nog plugga lite på hästens delar hahaha måste lära mig alla *tvångstankar*


HAN ÄR SÖT!




Love u!

Innan jag träffade dig visste jag seriöst inte vad äkta vänskap var. Man kunde säga till vem som helst att man älskade den utan att mena det. Nu förstår jag vad äkta vänskap är efter att ha lärt känna dig. Du betyder sjukt mycket för mig och jag hoppas att du förstår det. Tack för att du gör mitt liv så jävla värt att leva. Jag älskar dig.





-

Bussen nu! Bara frisörlektioner idag! ROLIGT puss


Såhär ser jag ut dååra

Asså haha jag somnade typ när jag bloggade. Vaknade kl 8 av att min syster säger till mig att öppna dörren man ba fuck no jag sover. Sen kl halv 12 vaknar jag av en mardrömm och min katt började spöka. Jag var rädd så jag spenderade resten av natten hos min syrra. BOR MAN I ETT SPÖKHUS SÅ GÖR MAN. Såhär ser jag ut idag!!


TRÖTT!

Förlåt för att jag sviker er nu(?) Men jag ska sova nu är fan skit-trött. Men jag bloggar i morgon!! PUSS


Hemma nu

Hemma nu, helt slut. Har käkat och ska ta av mig sminket osv. Mer inlägg kommer senare Pussi


Tog en jävla tid

Det tog fan tid att fixa mig idag! Men jaja nu är jag klar, ska börja klä på mig kläder och vandra mot bussen! Bloggar efter stallet PUSSSSI




Its really good to hear our voice/ This is how i look today.


Ännu ett tidigt godnatt inlägg!

Skolan kör slut på en typ. Och direkt stallet! Måste vänja in mig nu efter Thailand. Men det är bra att jag somnar tidigt ?

Godnatt


Dead by April "Losing You" music video!


Thailand shopping del 3

Två tjocktröjor!



Ett Linne typ magtröja med blommor på. Och en lite fläckigare magtröja!



Maglinne med lite spets och trådar, och ett par shorts!



En lila EdHardy T-shirt. Och en svart, + pälsboll-halsduk i vitt, jag har ju en i svart!


Dagens köp!

En mini ring till hålet uppe i örat. Igenkligen en nospercing men jag tog den till örat vafan! 25 kr på Glitter och ärligt talat så gjorde den mig fattig.



Seg jävla dag!

Den här dagen har typ vart ovanligt seeg! Frisörlektion iallafall, nu blir det snart dags för att börja klippa! ROLIGT! hehe. Efter skolan åkte jag till stallet. Red min häst som var ovanligt fin idag! :) Nu är jag hemma, ska äta och fixa lite grejer. Välja kläder inför imorgon sen sova!

Det är det här tjejer gör inne på toan. Kollar på röööven.


Då blir det skolan nu då!

Bloggar när jag kommer hem, ska ju till stallet = standard!



Fett jobbiga människor.

Stör mig på folk som pratar som mig.
Gör saker jag gör när jag är frånvarande.
Snor mina jävla repliker.
Klär sig som mig.
Jag är ingen jävla förebild.
Skaffa ett eget liv, för mitt liv är redan så jävla upptaget. 


This is how I look today! / STENHÅRD!


Vaknar en timme innan jag ska vakna..

Jag gillar inte det där med att jag vaknar en timme innan jag ska upp. Det stör mig, det hör till vardagen att vägra gå upp ur sängen haha ? Men nu ska väl jag börja fixa mig litegrann. Det var ioförsig bra att jag vaknade nu. Annars skulle jag bara haft en halvtimme på mig. Nu har jag en och en halv timme på mig (y) :)

Jag precis just nu. För ett år sen skulle jag sminka min innan bilden. Hahha nu helt naturlig. HAHA!


-

Ska sova nu! Är så trött


Dagens minishopping!

Varför köpa märkes för 500 kr, när det finns för 39. Woopwoop HM det är så jag rullar.



Rolig dag!

Den här dagen har vart ganska rolig! Fick träffa Tilda och Malin efter 2 veckor i Thailand! Det var kul, jag skrattade ganska mycket. Sen drog jag till stallet och red min bebis (misstolk) Men det är så jag rullar. Nu är jag hemma och ska äta. Är otroligt hungrig!


Nu blir det skola!

Nya conversen på! Ifrån Thailand !


Nyttig frukost (?)


Here i am!

Godmorgon bloggen! Jag vaknade runt halv 6. Lixom kul att jag inte kunde sova mer. Men jag gick och la mig tidigt så jag antar att jag sovit ut? Har iallafall smörjtin mig och duschat och sminkat mig och fixat mig! Vart en svart spetströja för att göra dagen lite porrig och en bollhalsduk på det! Nu ska jag äta mat!


Nu ska jag sova!

NU ska jag sova. Lagom tidigt jag vet, men eftersom att jag inte sov mycket inatt sååå.. GODNATT!


Thailand shopping del 2


Städat (y)

Tagit tag i livet och storstädat rummet! Fett nöjd :')



Hööks shoppingen



Två grimmor med grimskaft!
Ett swarovskipannband med V form Och en hovkrats, sen fick jag vantarna av Pernilla!
Sen ett skritt-täcke! Kommer tydligare bild när jag öppnat den!


Barnridning

Dagen har vart bra, gick upp 8 och då drog jag och Maria till stallet. Jag hade barnridning osv. Tog sedan hand om Prinsen och nu mår han bra! Ska sättas igång osvosv! Drog till hööks och köpte lite saker som kommer upp på bloggen senare! Hemma nu och ska städa rummet!


Godnatt!

Hemma nu, trött som fan. Ska ta av sminket nu och sen köra en snabbis med Maria innan läggdags. Jag älskar henne mest av allt PUSS PÅ DIG HEIDO!


Sooft!

Mötte Maria vid Coop. Drog till centrum. Köpte läsk osv, nu är vi hemma ska dra och träffa några om ca 1 timme.

Våran otroligt värda shopping idag!



Tröja - Thailand!

Duschade, klätt mig och sminkat mig. Maria kommer om någon timme, hon sover här. SOOFT! Tröjan jag har på mig är ifrån Thailand, jätte myyysig!


Demi Lovato - Skyscraper


Thailand shopping del 1

Bara lite små saker osv!



Thailand vad sooft

Thailand var soft, dock var 2 veckor för like. FML att vara tillbaka i sverige nu! men jaja snygg kille jobbade på ett hotell vi bodde på, ni vet hardrock hotell? Yes där bodde vi, MEHHE lite finare lite bättre, Tja jag är ifrån stureplan bror. Men men vi badade med delphiner och grejer så det var soft! Shoppade förjävla mycket, jag visar upp allt i omgångar!

Bilder ifrån ditresan. Har inte mycket bilder att bjuda på tyvärr.


RSS 2.0